BroccaVita levélkondícionáló 5 l

T15465
Gombabetegségek megelőzése a növény kondíciójának növelésével. Hogyan segít a növénynek a BroccaVita? BroccaVita mikrobiális preparátum egy multifunkcionális biológiai eredetű, természetes lombtrágya, amely speciá... Részletes leírás
23 403 Ft (nettó: 18 428 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Gombabetegségek megelőzése a növény kondíciójának növelésével.

Hogyan segít a növénynek a BroccaVita?

BroccaVita mikrobiális preparátum egy multifunkcionális biológiai eredetű, természetes lombtrágya, amely speciális komponensei által nagymértékben hozzájárul a növények jobb kondíciójának elérésében. A levélfelületre juttatva biztosítja a lomb folyamatos nitrogén és egyéb növekedési faktorokkal való ellátását. Széles spektrumú mikrobái révén növeli a növények természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben.  BroccaVita hatását nem rontják a negatív környezeti hatások, mint a magas UV sugárzás, a túl alacsony, vagy túl magas hőmérséklet, szárazság, extrém pH vagy EC. A BroccaVita kezeléseknek köszönhetően, a növények tűrőképessége a stresszhatásokkal szemben megnő és az esetleges stresszhatások közben és után, a növények rehabilitációja pedig gyorsabb.

A túl sok csapadék és a vele járó párás levegő a gomba betegségek megjelenésének kockázatát jelenti, szerencsére ennek a készítménynek komponensei is ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy erős nyomás esetén is a betegségek megjelenését jelentősen kitolja. A betakarítás előtt BroccaVitaval néhányszor lekezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

Milyen hatása van a BroccaVitának?

A készítmény hatása hosszútávra kiterjedő. Két egymás utáni (5-7 nap) kezelés akár 2 – 3 héten keresztül is hatásos lehet a környezeti hatásoktól függően. A jó fedettség fél siker! A teljes vegetációs periódusban növényfajtától függően 2 (saláta, korai káposzta, stb) – 6 (szőlő, alma, póréhagyma) kezelés elég. A BroccaVita kezelések folyamatos tápanyagellátással javítják a növények kondícióját, a fontos beltartalmi mutatókat, a minőséget és a hozamot.

Extra tulajdonságok:

  • széles hatásspektrumú
  • Réz tartalmú és egyéb gomba, rovarölő, gyomirtó szerekkel is keverhető
  • többszörös töménységben, 25°C felett sem perzsel
  • vegyszermentes technológia, méhekre nem veszélyes
  • élelmezési várakozási idő 0 nap

BroccaVita alkalmazása:

Felhasználható kertészeti, gyümölcs és szántóföldi kultúrákban egyaránt.

A gyümölcs (csonthéjasok, szőlő) termesztésben, a BroccaVita pozitívan befolyásolja a levélfelület flóráját, intenzív hajtásnövedekést generál, növeli a növények és a termés ellenálló képességét a gombás megbetegedésekkel (Phodosparea, Venturia, Plasmopara, Uncinula, stb) szemben, nagy eséllyel nőhet a termés hozama és minősége.

Az adott évi friss vessző kinevelése és beérése biztosabb. Csökken az alternancia.

BroccaVita dozírozása:

Kijuttatás 20 l/ha, foliárisan, a zöldfelület megjelenésétől kezdődő állapottól 2-4 alkalommal a gyümölcs érése előtti állapotig, 1000 l/ha vízzel, egyéb növényvédő szerrel egy menetben. Minél jobb a lombfedettség, annál nagyobb a hatékonyság. A gyorsabb kezdeti hatékonyság érdekében, keverhető hozzá 2,5-5 l BioVita Activ, ami felgyorsítja a mikrobák szaporodását a kijuttatás után azonnal. Virágzásban használni tilos. Egészségügyi várakozási idő 0 nap.

BroccaVita felhasználása:

Zöldség-gyümölcs kultúrák

A BroccaVita használatával szerves tápanyagokkal és növekedés faktorokkal látjuk el a növénylombot, minek következtében nagyobb lesz a zöldfelület, jobb lesz a fotoszintézis, gyorsabb a termés képződés és egyenletes a fejlődés. Fungisztatikus komponensei jelentősen csökkentik, vagy akár meg is előzik a gombák és baktériumok által okozott veszteséget úgy a termőföldön mint a tárolóban is.

A BroccaVita duplán hat, egyrészt jó kondícióba hozza a növény állományt, amely már önmagában egy biztonságot jelent, másrészt antagonista összetevői jelentősen megerősítik ezt a biztonságot. Ezáltal segíthetünk a nagyobb hozam elérésében és a minőség javításában.

A legjobb védekezés a megelőzés!

Kijuttatás:

 10-20 l/ha legalább 600 l vízzel, a lombfelületre permetezve, akár más szerekkel egy menetben. Jobb fedettség nagyobb hatékonyságot nyújt. A gyorsabb kezdeti hatékonyság érdekében, keverhető hozzá 2,5-5 l BioVita Activ, ami felgyorsítja a mikrobák szaporodását a kijuttatás után azonnal. Néhány BroccaVita kezeléssel olyan állapotba hozható a hajtásfelület, hogy a kórokozóknak nem hagy támadási felületet.

Kalászosok

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Fusarium, Erysiphe, Puccinia) szemben. Nő a nyersfehérje és nedves sikér tartalom, a HL súly, jelentősen, a mikotoxinok jelenléte nem kimutatható.

Kijuttatás:

10 l/ha, foliárisan, bokrosodástól, max. kétszeri alkalommal, a záslóslevelek megjelenése előtt 200-300 l vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Kukorica

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Fusarium, Ustilago) szemben. Nő a keményítő, a mikotoxinok jelenléte nem kimutatható.

Kijuttatás:

10 l/ha, foliárisan, 6-8 leveles állapottól max. kétszeri alkalommal a 50-60 cm-es növénymagasságig, 200-300 l/ha vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Napraforgó

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Sclerotinia, Phoma, Alternaria) szemben, a termés minőségét és az esélyét a nagyobb hozamra.

Kijuttatás:

10 l/ha, foliárisan, 6-8 leveles állapottól, max. kétszeri alkalommal, a reproduktív szerv (virág) kifejlődése előtt 200-300 l vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Keverhetősége:

Más szerekkel egy menetben kijuttatható ( kivételt képeznek az antibiotikumot tartalmazó szerek).

Tapadás fokozó szer használata ajánlott.

Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.