Fűmag DLF Turfline Shadow 1kg

T15460
Fűmag DLF Turfline Shadow jellemzői: A DLF Turfline Shadow fűmagkeverék egy kiváló minőségű termék az árnyékos területek gyepének telepítéséhez és fenntartásához. Ez a fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek alkalmazkodna... Részletes leírás
3 750 Ft (nettó: 2 953 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fűmag DLF Turfline Shadow jellemzői:

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverék egy kiváló minőségű termék az árnyékos területek gyepének telepítéséhez és fenntartásához. Ez a fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak az alacsony fényviszonyokhoz, és képesek az árnyékban is jól növekedni, így a gyep mindig egészséges és szép marad.

Hol használjuk a keveréket?

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékben található fűfajták nagyon ellenállóak az árnyékban lévő területek nehéz körülményeivel szemben. A magas minőségű fűmagok kiválasztása garantálja a tartósságot és a növekedést, így a gyep egész évben szép és egészséges marad, még az árnyékos területeken is.

A Fűmag DLF Turfline Shadow használatának előnyei:

Az egyik legnagyobb előnye a DLF Turfline Shadow fűmagkeveréknek az, hogy a fűmagok gyorsan nőnek, és erős gyökérrendszert fejlesztenek ki, amely biztosítja a gyep tartósságát és ellenálló képességét. Az egyenletes növekedési sebességnek köszönhetően a gyep csak minimális karbantartást igényel, és szép marad egész évben.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep könnyen telepíthető, és az eredmények rövid időn belül láthatóak. A fűmagkeverék kiváló minősége garantálja, hogy a gyep szép és egészséges marad, még az árnyékos területeken is. A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep egyenletesen nő, és szép zöld színe megmarad az árnyékban is.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep fenntartása könnyű és egyszerű, mivel a fűmagkeverék kiváló minősége garantálja a gyep ellenálló képességét, így minimális karbantartást igényel. Az árnyékos területeken is biztosítja a tartósságot és a minőséget.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep mindig egészséges és szép marad, még az árnyékos területeken is. A magas minőségű fűmagok garantálják a tartósságot és az ellenálló képességet, így a DLF Turfline Shadow fűmagkeveréket választók biztosak lehetnek abban, hogy a gyepjük egész évben kiváló minőségű lesz.

A Fűmag DLF Turfline Shadow összetétele:

  • Vörös csenkesz (gyorsabban növekedő): 50%
  • Vörös csenkesz (lassabban növekedő): 15%
  • Angol perje: 25%
  • Réti perje: 5%
  • Sovány perje: 5%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.