Fűmag DLF Turfline Waterless - sucho 1kg

T15459
Fűmag DLF Turfline Waterless - sucho jellemzői: DLF Turfline Water Less fűmagkeverék egy innovatív megoldás azoknak, akik környezettudatosan szeretnének gyepet telepíteni vagy megtartani, miközben csökkentik a vízfogyasztást. Ez a különleges fűmagkeverék olyan fűfaj... Részletes leírás
3 750 Ft (nettó: 2 953 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fűmag DLF Turfline Waterless - sucho jellemzői:

DLF Turfline Water Less fűmagkeverék egy innovatív megoldás azoknak, akik környezettudatosan szeretnének gyepet telepíteni vagy megtartani, miközben csökkentik a vízfogyasztást. Ez a különleges fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmazkodnak az alacsony vízadagokhoz, így a gyep egészséges és zöld marad akkor is, ha a vízforrások korlátozottak.

Milyen előnyökkel rendelkezik a Fűmag DLF Turfline Waterless - sucho?

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverék olyan innovatív technológiával készült, amely javítja a vízfelvevő képességet a gyökérrendszerben, így az egyenletes növekedés és a zöld szín megőrzése érdekében kevesebb vízre van szükség. Ez azt jelenti, hogy a vízfogyasztás akár 50% -kal is csökkenthető a hagyományos fűmagkeverékekhez képest.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel gyönyörű, tartós gyepet lehet kialakítani, miközben a vízfogyasztást csökkentjük és támogatjuk a fenntartható kertészeti megoldásokat. A fűmagkeverékkel egyszerűen lehet telepíteni a gyepet, és a fűfajták kiválasztása garantálja, hogy az egész évben zöld és egészséges marad.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel a fű növekedése és fenntartása sokkal egyszerűbb és környezettudatosabb megoldás, mint a hagyományos fűmagkeverékekkel. Az alacsony vízadagokon való alkalmazkodás révén a fű kevesebb vizet igényel, így nem csak pénzt, hanem időt és erőforrásokat is takaríthatunk meg.

Az új fűmagkeverék kiválóan alkalmas a kertek, parkok, sportpályák és más zöld területek telepítésére, ahol fontos a vízhatékonyság és a fenntarthatóság. A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel a környezettudatos kertészkedés már nem csak álom, hanem valóság.

Kiknek ajánljuk a Fűmag DLF Turfline Waterless - sucho-t?

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverék egy igazi forradalmi megoldás azok számára, akik az egészséges és tartós gyepet szeretnék megtartani, miközben csökkentik a vízfogyasztást és támogatják a fenntartható fejlődést.

Összetétel:

  • Nádképű csenkesz: 80%
  • Réti perje: 10%
  • Angol perje: 10%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.