Fűmag DLF Turfline Ornamental Hot 1kg

T15458
Fűmag DLF Turfline Ornamental - park jellemzői:   DLF Turfline Ornamental fűmag egy kiváló minőségű keverék, amely kifejezetten a díszkertek és parkok számára lett kifejlesztve. Ez a fűmagkeverék a DLF egyik legjobb minőségű terméke, amely kivál&oacu... Részletes leírás
3 750 Ft (nettó: 2 953 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fűmag DLF Turfline Ornamental - park jellemzői:

 

DLF Turfline Ornamental fűmag egy kiváló minőségű keverék, amely kifejezetten a díszkertek és parkok számára lett kifejlesztve. Ez a fűmagkeverék a DLF egyik legjobb minőségű terméke, amely kiváló minőségű fűszálakat tartalmaz, amelyek sűrű, zöld és gyönyörű gyepet eredményeznek.

Fűmag DLF Turfline Ornamental - park használatának előnyei:

 

A DLF Turfline Ornamental fűmagkeverék olyan fűmagokat tartalmaz, amelyek magas toleranciával rendelkeznek az árnyékos környezetre és a száraz időjárásra. Ez azt jelenti, hogy a fűmagok ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a gyep egészséges és élénk marad. A magas tolerancia garantálja, hogy a gyep szép és sűrű marad még az árnyékos területeken is.

Ez a fűmagkeverék rendkívül könnyű telepíteni, és a fűszálak széles választéka lehetővé teszi, hogy az emberek kiválasszák azokat a fűfajtákat, amelyek leginkább megfelelnek az adott terület igényeinek. Az egyedülálló technológiával készült DLF Turfline Ornamental fűmagkeverék, garantáltan gyors és hatékony növekedést eredményez.

A DLF Turfline Ornamental fűmagkeverék a legjobb minőségű fűmagokat tartalmazza, amelyek magasabb árnyék toleranciával rendelkeznek, mint a hagyományos fűfajták. Ez azt jelenti, hogy a gyep szép és sűrű marad még az árnyékos környezetben is. A fűmagkeverék tartalmaz olyan fűmagokat is, amelyek hosszabb és csillogóbb fűszálakkal rendelkeznek, ami még jobban kiemeli a kert vagy park szépségét.

Kiknek ajáljuk a Fűmag DLF Turfline Ornamental - park keveréket?

 

A DLF Turfline Ornamental fűmagkeverék nem csak szép, hanem egészséges gyepet is biztosít. A fűmagok kiválasztása és a magas tolerancia garantálja, hogy a gyep ellenálló legyen a betegségekkel, a rovarokkal és a káros hatásokkal szemben, így a gyep hosszú élettartamot biztosít.

Összességében a DLF Turfline Ornamental fűmagkeverék egy kitűnő választás azok számára, akik minőségi és tartós gyepet szeretnének kialakítani díszkertjükben vagy parkjukban.

Összetétel:

  • Nádképű csenkesz: 50%
  • Vörös csenkesz: 30%
  • Angol perje: 10%
  • Réti perje: 10%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.