Eradicoat Max 10 l

T15424
Előírt növényvédelmi technológia: A készítmény kizárólag zárt termesztőberendezésben alkalmazható!A maltodextrin hatóanyagú készítmény zárt termesztő berendezésben termesztett zöldségfél&eac... Részletes leírás
47 879 Ft (nettó: 37 700 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítmény kizárólag zárt termesztőberendezésben alkalmazható!
A maltodextrin hatóanyagú készítmény zárt termesztő berendezésben termesztett zöldségfélék és dísznövények üvegházi liszteske és közönséges takácsatka elleni védelemére használható.
Az üvegházi liszteske elleni kezelést a kártevő megfigyelésére alapozottan, az első kis kolóniák kialakulása előtt célszerű elkezdeni. A védekezést az imágókra és a fiatal lárvákra irányozva célszerű elvégezni. Közönséges takácsatka ellen a kezelést előrejelzésre alapozottan az első tünetek észlelésekor célszerű elkezdeni.

Javasolt dózisa:

20 l/ha - 50 cm-es növénymagasságig, 40 l/ha - 50–125 cm növénymagasságnál; 60 l/ha -125 cm növénymagasság felett. Az alkalmazandó permetlé mennyiségét a védendő lombfelület nagyságát figyelembe véve kell megválasztani.

Javasolt permetlémennyiség:

1000 l/ha - 50 cm-es növénymagasságig; 2000 l/ha - 50–125 cm növénymagasságnál; 3000 l/ha - 125 c növénymagasság felett.

Megfelelő hatás elérése:

A megfelelő biológiai hatás eléréséhez biztosítani kell a növények egyenletes és teljes permetléfedését, pl. levelek fonáki része, hajtás csúcsa.
A készítmény kontakthatású, amely a kipermetezését követően rátapad a kártevőkre és azok fulladását
okozza. A kezelés hatása a kijuttatást követően hamarosan látható.

Permetlé készítés:

A permetlé előkészítése során a háromnegyed részig vízzel feltöltött tartályba kell betölteni a megfelelő mennyiségű szert. Ezután kell betölteni a tartályba a még szükséges mennyiségű vizet. Folyamatos keveréssel kell biztosítani a megfelelő keveredést.

Légi kijuttatás:

Nem engedélyezhető.

Dózisok, mennyiségek:

Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.