ICL Weed Control Gyomírtó szer gyeptrágyával 22-05-05+2,4D+Dikamba 8-10 hét 10 kg

T15350
ICL Weed Control Gyomírtó szer gyeptrágyával jellemzői: A Weed Control gyomirtó szert is tartalmazó lassú feltáródású műtrágya. Kiszórás után a gyomirtó szer hozzátapad a gyomok levélfelületéhez, és elf... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

ICL Weed Control Gyomírtó szer gyeptrágyával jellemzői:

A Weed Control gyomirtó szert is tartalmazó lassú feltáródású műtrágya. Kiszórás után a gyomirtó szer hozzátapad a gyomok levélfelületéhez, és elfojtja, kiirtja őket a gyepből. Három-négy hét alatt a kétszikű gyomok teljesen eltűnnek a területről, a gyep kizöldül. Tápanyagtartalma segít abban, hogy a fű gyorsan benője a kipusztult gyom helyén maradt üres foltot.

Az Everris/Scotts kettős hatású gyomirtóval kombinált szabályozott feltáródású gyepműtrágyát is kínál, amely segít megszabadulni a kellemetlen kétszikű gyomoktól.

Az ICL szabályozott feltáródású gyomirtót is tartalmazó, tartós hatású gyepműtrágyája segít megszabadítani a gyepet a legtöbb kétszikű gyomfajtól, majd tápanyagokkal látja el a füvet, hogy az rövid idő alatt benőhesse a gyom helyén maradt kopasz foltokat.

Adatok:

 • Hatástartam: 2-3 hónap
 • Komponensek: 2,4-D + Dikamba
 • Dózis: 20 g/m2
 • Kiszerelés: 9 kg-os, színes, műanyag zsák
 • Egy zsák mennyiséggel kezelhető felület: 500 m2

Landscaper Pro Weed Control összetétele:

 • N: 22 %
 • P: 5 %
 • K: 5 %
 • 2,4 D
 • Dicamba

A termék előnyei:

 • Sűrű gyommentes gyep, a kettős hatású gyomirtó szer kombinációnak köszönhetően.
 • A kis szemcseméretnek köszönhetően hatását közvetlenül a gyom gyökerének közelében fejti ki.
 • Magas nitrogéntartalma táplálja a gyepet, segít felvenni a harcot a gyomosodással szemben.
 • Szükség esetén 3 havonta alkalmazható.

Landscaper Pro Weed Contol felhasználása:

A gyomnövények intenzív növekedési szakaszában, márciustól szeptemberig alkalmazható, fagymentes időszakban. A granulátumot a fű kaszálását követően a kétszikű gyomnövények újranövekedésekor kell kiszórni, a kora reggeli órákban a harmat felszáradása előtt, amikor a gyomnövények levélfelülete nedves. A kijuttatás előtti 3 napban nem szabad lekaszálni a gyepet azért, hogy a gyomirtó szer maximális levélfelülettel érintkezzen és a kijuttatás utáni 3 napban sem szabad füvet nyírni, hogy elég idő legyen a felszívódáshoz. A kiszórásnál ügyelni kell arra, hogy a granulátum termesztett kultúrnövényekre ne kerüljön, mert azokat károsíthatja. Ha a kezelést követő 2 napon belül nem hullott csapadék, akkor meg kell öntözni a területet. Újonnan telepített gyepfelületre legkorábban a telepítés után 6 hónappal juttatható ki a készítmény. Nem szabad száraz, aszályos időszakban használni, amikor a gyep stresszhatás alatt áll. A kezelést követő első 4 fűnyírás alkalmával keletkezett fűnyesedék nem alkalmas komposztálásra. A lekaszált növény takarmányozási célra nem használható.

Munkaegészségügyi óvórendszabályok:

Egyéni védőfelszerelés: védőkesztyű. Bőrrel való érintkezés esetén a bőrt bő vízzel, szappannal meg kell tisztítani. Szembe jutás esetén a szemet azonnal, bő vízzel, legalább 15-20 percig öblögetni.

Kiszerelés:

10 kg

Súly: 15 kg
Szélesség: 400 mm
Magasság: 500 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Pázsit
Márka: Díszpark
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.