Bambusz növénytámasz 180 cm, 14-16 mm, 3 db/csomag

T15320
Miért jó a növénytámasz? A növénygondozás során sok esetben szükség van arra, hogy a növényeket kitámassza annak érdekében, hogy a még gyenge növénycsemeték ne hajoljanak el a saját súlyuk alatt, illetve... Részletes leírás
625 Ft (nettó: 492 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Miért jó a növénytámasz?

A növénygondozás során sok esetben szükség van arra, hogy a növényeket kitámassza annak érdekében, hogy a még gyenge növénycsemeték ne hajoljanak el a saját súlyuk alatt, illetve, hogy a növekedésük egyenesen felfelé történjen, és ne hajoljanak el oldalra.

A növénytámaszok előnyei:

Mivel mindegyik növény eltérő tulajdonságokkal, méretekkel és igényekkel rendelkezik, ezért vásárlás előtt alaposan fel kell mérnie, hogy pontosan milyen támasztékokat kell beszereznie az eredményes növénytermesztéshez, virágneveléshez. Többféle méretű és kialakítású növénytámasz létezik, így könnyedén meg tudja találni azokat a változatokat, amikre szüksége van. A vaskos, nehéz szárral rendelkező növények kitámasztására vastag, magas többágú növénytámasz való, melyek elég erősek ahhoz, hogy megtartsák őket.

Felfuttatás:

Amennyiben a növény igényli a felfuttatást, akkor ezek a többágú bambusz növénytamaszok kiválóan megfelelnek, elég vastagnak bizonyulnak a művelet végrehajtásához. A megfelelő méretű, formájú és kialakítású növénytámaszok használatával biztosítható a növények épsége, szépsége.

Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.