ICL Sierrablen Plus Active 19+5+18+2MgO+Te 3 hó 25 kg

T15319
Felhasználás: A SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO foszforral kiegészített kiegyensúlyozott N:K-arányú műtrágya. A teljes mikroelemsort tartalmazza az egészséges és stesszállapotból gyorsan regenerálódó gyep érdekében. Ma... Részletes leírás
40 056 Ft (nettó: 31 540 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Felhasználás:

A SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO foszforral kiegészített kiegyensúlyozott N:K-arányú műtrágya. A teljes mikroelemsort tartalmazza az egészséges és stesszállapotból gyorsan regenerálódó gyep érdekében. Magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét, elfedi a stressz-tüneteket.
A SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO (4-5 hónapos) szabályozott feltáródású műtrágya a tavaszi és őszi időszak között bármikor alkalmazható. Az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készül.

A Sierraben Plus műtrágya a gyeptáplálás megbízható műtrágyája, mely ötvözi a Poly-S és a PACE burkolási technológiát. E két technológia folyamatos tápanyag-ellátást, tartós hatást biztosít, és minimálisra csökkenti a perzselési kockázatot. A kisméretű szemcsék egyenletes fedést és tápanyageloszlást tesznek lehetővé a gyepfelületen.

A termék előnyei:

  • Foszforral kiegészített kiegyensúlyozott N:K-arányú műtrágya
  • A tavaszi és őszi időszak között bármikor használható
  • Magnéziumot és a teljes mikroelemsort tartalmazza
  • Élénkebbé teszi a gyep színét
  • Elfedi a stressz-tüneteket, segíti a gyep regenerálódását

Használati utasítás

Száraz gyepfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék könnyebben a fű tövéhez jussanak, és gyorsabban kifejtsék hatásukat. Fagyos és aszályos időszakban ne használja a készítményt.

A kiszórást gyepszellőztetés (lyuggatás és /vagy hasogatás) után végezze, hogy megelőzze a műtrágyaszemcsék roncsolódását.

Vasat tartalmaz:

Ne alkalmazza a terméket, amennyiben kapcsolatba kerülhet betonnal, márvánnyal, kővel, textíliával, úszómedencével stb. - Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.

 

Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 140 mm
Hossz: 610 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.