Kálium-klorid Nova Ferti K 25 kg

T15305
Termékleírás A Nova Ferti-k egy nitrogénmentes kálium műtrágya, amely fontos eleme a növények és gyümölcsök kialakulásának. Javítja a gyümölcs színét, édességét és olajtartalmát. A... Részletes leírás
13 692 Ft (nettó: 10 781 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Termékleírás

A Nova Ferti-k egy nitrogénmentes kálium műtrágya, amely fontos eleme a növények és gyümölcsök kialakulásának. Javítja a gyümölcs színét, édességét és olajtartalmát. A klór a káliummal együtt fontos szerepet játszik a növényi sejtek közötti általános ozmotikus nyomás szabályozásában, közvetlenül részt vesz a sztómák nyitásának/zárásának szabályozásában.

Hogyan kell használni?

A Nova Ferti-K minden öntözőrendszerrel használható. Magas káliumtartalmának köszönhetően a növény növekedésének minden szakaszában használható, különösen a terméskötés után a betakarításig. A Nova Ferti-K nitrogénmentes, így alkalmas a gyümölcsérési fázisra.

Minden klórtűrő növényhez ajánlott. Továbbá részlegesen érzékeny növényekhez is használható; két káliumforrás kombinálásával (pl. Nova Ferti-K Nova SOP-val vagy Nova NK-val) lehet fedezni az üzem szükségleteit és egyben csökkenteni a költségeket.

Javasolt adagolás (alapoldat):

7-10 Kg/100 l víz 

Mivel a felhasználás körülményei változhatnak, és a termékek kijuttatása nem a mi ellenőrzésünk alatt áll, az ICL Specialty Fertilizes nem tehető felelőssé a káros hatásokért. Mielőtt új adagolást vagy alkalmazási módot választana, végezzen egy kis léptékű vizsgálatot. Tárolja száraz helyen. A kinyitott zacskókat gondosan le kell zárni.

Súly: 25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.