Shalimar csigaölő 0,6 kg

T15304
A Shalimar csigaölő tulajdonságai: A készítmény II. forgami kategórás növényvédő szernek minősül, csak érvényes növényvédős igazolvánnyal (Zöld könyv) vásárolható, mint minden más metaldehid hat&oac... Részletes leírás
3 398 Ft (nettó: 2 676 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

A Shalimar csigaölő tulajdonságai:

A készítmény II. forgami kategórás növényvédő szernek minősül, csak érvényes növényvédős igazolvánnyal (Zöld könyv) vásárolható, mint minden más metaldehid hatóanyagú csigaölő.

Gyors és biztonságos csigaölő hatással rendelkező készítmény. 
A készítmény érintkezés, illetve eledelként történő fogyasztás révén fejti ki gyors és sikeres ölő hatását. A metaldehid hatóanyag az állat nyálkasejtjeit károsítja, zavar lép fel bőrének védelmében, mozgásában, emésztésében, ami végül is a csiga pusztulásához vezet.

Alkalmazási területei:

Granulátum formátumú csigaölőszer szamóca, szabadföldi és hajtatott zöldségek (kivéve leveles zöldségek), dísznövények meztelen csigák elleni védelmére 6kg/ha 0,6gr/m2 dózisban.

Fontos tudni:

A csigaölőszer nem használható fel olyan zöldségfélék kezelésére (zöldhagyma, kapor, petrezselyem, saláta, káposztafélék,sóska, spenót, stb.) amelyeknek friss zöld része kerül fogyasztásra!
A készítményt a növényekre felülről szórni tilos!

Hatóanyag összetétel: 

6% metaldehid

Dózis:

0,6g/m²

Súly: 0.6 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.