A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben

T15299
A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben-M. Hluchý, P. Ackermann, M. Zacharda, Z. Laštůvka, M. Bagar, E. Jetmarová, G. Vanek Miről szól a könyv? „A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai növénytermesztésben” című terjedelmes könyv új, immár harmadik kiadása. Ebben a könyvben 600 oldalon keresztül a... Részletes leírás
16 685 Ft (nettó: 15 890 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben-M. Hluchý, P. Ackermann, M. Zacharda, Z. Laštůvka, M. Bagar, E. Jetmarová, G. Vanek

Miről szól a könyv?

„A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai növénytermesztésben” című terjedelmes könyv új, immár harmadik kiadása. Ebben a könyvben 600 oldalon keresztül a Közép-Európában előforduló gyümölcsfák és szőlő valamennyi jelentős betegségének, kártevőjének és fiziológiás zavarainak a jellemzése található.

Az utóbbi években az éghajlatváltozás következtében elterjedt új kártevő fajokra kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek.  A Biocont Laboratory cég által készült könyv célja bemutatni a növénytermesztés integrált és ökológiai rendszereinek korszerű módszereit, az ökológiai védelmet, az egészséges termesztés lehetőségeit, nehézségeit, megoldásait. A könyv szerzői írnak a jelentősebb betegségek és kártevők kártételeinek tüneteiről, az ökológiai növénytermesztésben alkalmazott védelem eredményeiről, és a módszereiről. Továbbá a könyv ismerteti a legtöbb betegséget, kártevőt, hasznos élő szervezetet és az ökológiai védelem eszközeit, 13 ország 81 szerzőjének több mint 1200 fényképével.

A könyvet számos új, szemléltető és tájékoztató fénykép, ábra és vázlat egészíti ki, amelyek a leíró szöveggel együtt lehetővé teszik a káros és a hasznos szervezetek gyors azonosítását és egyúttal tanácsokat is adnak, hogyan lehet ezeket a nemkívánatos szervezeteket kíméletes módszerekkel szabályozni vagy a hasznosakat megfelelő beavatkozásokkal támogatni.

Kiknek ajánljuk a könyvet?

A könyv olvasását ajánljuk minden ökológiai gazdálkodásra nyitott profi és hobbi kertésznek egyaránt.

Hasznos információk:

  • Kiadó: Biocont Laboratory
  • Terjedelem: 568 oldal
  • ISBN: 978-80-904254-3-9
  • Fordította: Lacza Tihamér
Súly: 0.35 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.