Wuxal Super Balkon 1 l

T15278
A Wuxal Super Balkon jellemzői: Tápanyagban kiemelkedően gazdag megoldás az igényes virágzó növények eredményes ellátására az otthonában. Alkalmazása: Levélre permetezve és talajon át öntöző vízbe adagolva kiválóan alkalmazható tápoldat a balkon növények tápeleminek utánpótlására. A virágos növényeink megújuló virágkoronájaiknak kineveléséhez a... Részletes leírás
4 922 Ft (nettó: 3 876 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Wuxal Super Balkon jellemzői:

Tápanyagban kiemelkedően gazdag megoldás az igényes virágzó növények eredményes ellátására az otthonában.

Alkalmazása:

Levélre permetezve és talajon át öntöző vízbe adagolva kiválóan alkalmazható tápoldat a balkon növények tápeleminek utánpótlására. A virágos növényeink megújuló virágkoronájaiknak kineveléséhez a talajból magas hatóanyag tartalomra és könnyen feltáródó speciális összetételű folyamatos tápelem szolgáltatásra van szükségük. A dísznövények állandó generatív állapotuk és az erőteljes gyors növekedési szakaszuk nagyon energia igényes folyamat. A balkonládák virágföldjeinek ásványi
anyag szolgáltató képessége véges, gyorsan elhasználódik, ezért nem képesek a teljes nyári vegetációt hosszasan kiszolgálni. A talajból kiürülő tápanyag hiány előszőr az alsóbb levelek sárgulásában mutatkozik meg később a fiatal levelek kifakulnak, az új hajtások deformálódnak, a virágzat visszafejlődik. A Wuxal® Super Balkon rendszeres alkalmazásával kiküszöbölhetőek a hiánytünetek megjelenései és biztosítható a virágos növények teljes specifikus ásványi anyag szükséglete.
A tápoldat kiemelkedően magas arányban tartalmazza a balkonnövények ideális makro-, mezoés mikroelem igényét, felvehető formában. A tápelemekkel jól ellátott virágos növények erőteljes gyökérzetet, vitális levélzetet és egész nyáron díszlő virágzatot fejlesztenek!

Hatásmechanizmus

A növények szervezetét felépítő szükséges makroelemek alapvető összetevői: a nitrogén a hajtásnövekedés és levélzet kialakulásáért felelős, a foszfor a gyökérzet és virágzat, termés fejlődését biztosítja, a kálium pedig a stresszálóságot és a betegségekkel szembeni ellenállóságot fokozza, elősegíti a helyes vízgazdálkodást. A mikroelemek: vas, bór, cink, mangán, réz, molibdén a növények bizonyos életciklusaiban és életfolyamataiban nagy jelentőségűek. A vas és a mangán a virágos növények szempontjából a meghatározó a mikroelemek közül.

Gyakorlati tanács:

Balkonnövényeink táplálására adjunk 10 liter vízhez 10–20 ml anyagot fél/egy kupaknyit, 0,1–0,2-os oldatot készítsünk. A virágok beültetése után 2 héttel kezdjük el a kezeléseket és heti rendszerességgel folytassuk. Amikor a növény virágzási fázisba ered a kezelések heti két alkalomra is növelhetőek. A megadott dózisokat ne lépjük túl. A tápoldatot a félig vízzel megtöltött edényzetbe adagoljuk, majd töltsük fel a kívántak szerint. Levélzetre permetezve +5 °C és +25 °C fok között
javasoljuk lehetőleg a reggeli vagy esti órákban kijuttatni. Beöntözve a kezelést az esti órákra helyezzük, nehogy a hideg víz stressz leállítsa az elemek felvételét illetve a forró talaj megfőzze a hajszál gyökérzetet.

Súly: 1.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.