Sanium System 50 ml

T15277
Sanium System jellemzése: Felszívódó hatásmechanizmusú hatóanyagának alkalmazásával szemben még nem alakult ki a károsítók részéről toleráns ellenálló képesség. Javasolt technológia: Almában: Levéltetvek ellen a minél sikeresebb védekezés elérésének céljából időzítsük a kezelést a kihajtás után a virágzás kezdete előtt az első telepek megjelenés... Részletes leírás
3 454 Ft (nettó: 2 720 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Sanium System jellemzése:

Felszívódó hatásmechanizmusú hatóanyagának alkalmazásával szemben még nem alakult ki a károsítók részéről toleráns ellenálló képesség.

Javasolt technológia:

Almában:

Levéltetvek ellen a minél sikeresebb védekezés elérésének céljából időzítsük a kezelést a kihajtás után a virágzás kezdete előtt az első telepek megjelenésnek idejére illetve a gyümölcsök 90%- os érettségére. A kezelések száma nem haladhatja meg az 1/2 év/kezelést.

Szőlőben (bor-, csemege-):

Szőlőkabóca fajok ellen a második, harmadik stádiumú lárvák ellen célszerű védekezni a fürtmegnyúlás
érés kezdetén. Mivel a kikelt lárvák a keléstől számított 30–40 napig nem képesek a fitoplazma terjesztésére
ezért, az első lárvák megjelenésétől számított 30 nap után végzett kezeléssel lehet jó eséllyel
a betegség terjedését megakadályozni. A kezelések lehetséges száma 1/1 év.

Salátában:

A kezeléseket levéltetvek ellen 2 leveles állapottól a végleges fejméretig 1/2 év alkalommal végezzük el.

Hajtatott uborkában és cukkíniben:

A levéltetvek elleni permetezést a telepek korai kialakulásának stádiumában javasolt elvégezni. Molytetvek ellen a kezeléseket az első kifejlett egyedek megjelenésekor célszerű megkezdeni. Egyes uborkafajták érzékenyebbek lehetnek a flupiradifuron hatóanyagra, ezért mindenképpen ajánlott kisebb felületen próbapermetezést végezni. Molytetű és levéltetvek ellen a növények 2 leveles állapotától a teljes éréséig 1/2 év alkalommal védekezhetünk.

Hajtatott paprikában:

A levéltetvek elleni kezeléseket az egyedek betelepedésekor ajánlott megtenni.

Hajtatott paradicsomban és tojásgyümölcsben:

Molytetvek ellen a szer csak a kifejlett, mozgó alakkal illetve az első stádiumú lárvákkal szemben rendelkezik megfelelő hatással. A kezeléseket a növényállományban végzett rajzásmegfigyelés alapján célszerű megkezdeni 2 levele állapottól az érésig alkalmazzuk 1/2 éves intervallumban.

Burgonyában:

Burgonyabogár ellen a védekezéseket a növény sorzáródásának kezdetétől a bogyóérésig szükséges időzíteni 1/év alkalommal.

Szabadföldi, hajtatott, valamint szobai dísznövényekben:

A levéltetvek esetében a védekezés már az áttelelt tojásokból kelt nemzedék ellen megkezdődhet, és a megfigyelések alapján a vegetáció során szobanövényeknél megismételhető. A tápnövényváltó fajok nyári gazdanövényein a védekezéseket az egyedek betelepedésekor, a telepek megjelenése előtt kell elvégezni. Szobai dísznövények esetén a kezelést 7–14 naponként a kártételi helyzet alakulása szerint célszerű ismételni. Molytetvek, pajzstetvek, kabócák és kártevő bogárfajok ellen a kezeléseket – a növényállomány rendszeres vizsgálatára alapozva – az első egyedek megjelenésekor célszerű elvégezni.
Dísznövényekben (szabadföldi, hajtatott) az éves kezelések száma nem haladhatja meg az 1/2 év alkalmat.
Szobanövényeknél a maximális kezelés 4 alkalom/év, a kezelések között el kell telnie 7 napnak.

Hatásmechanizmus:

A flupiradifuron nikotin acetilkolin receptor serkentő neonikotinoid, a rovarok nikotin-acetilkolin receptorát blokkolja.

Gyakorlati tanács:

A permetlé mennyiséget a kezelendő növény lombfelületének a nagyságától függően kell megválasztani.
Méhekkel látogatott virágzó kultúrákban, virágzó gyomnövények jelenlétében, mézharmat kiválás esetén méhkímélő technológiával juttassuk ki a készítményt. A méhek repülésének befejeztével a csillagászati naplemente előtt 1 órával kezdjük meg. A készítmény más növényvédőszerrel nem keverhető.

 

Súly: 0.06 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.