Magnicur Energy 15 ml

T15276
Magnicur Energy leírása: A Magnicur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen. Kiválóan alkalmazható mind a csírakori betegségek ellen beöntözéssel, vagy a később jelentkező peronoszpóra-félék ellen a csepegtető öntöző rendszeren keresztül, vagy hagyomá... Részletes leírás
2 614 Ft (nettó: 2 058 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Magnicur Energy leírása:

A Magnicur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen. Kiválóan alkalmazható mind a csírakori betegségek ellen beöntözéssel, vagy a később jelentkező peronoszpóra-félék ellen a csepegtető öntöző rendszeren keresztül, vagy hagyományosan kijuttatva.

Házikerti felhasználás:

Permetezéssel:

30 ml/10l víz

Beöntözéssel:

3 ml/ m2

Javasolt technológia:

Szabadföldön fejes salátában és termesztő berendezésekben saláta, paradicsom, paprika, uborka, dinnye, káposztafélék védelmére talajon át fertőző moszatgombák (Phytophtora, Pythium, Aphanomyces, Peronospora, stb.) ellen kétféle módon is kijuttatható.

Permetezés:

A szántóföldi saláta lombvédelmére a kezeléseket preventíven végezzük el, és 2 alkalommal ismételjük, 10 napos permetezési fordulóval. Hajtatott salátában szintén 10 napos permetezési fordulóal használjuk a készítményt.
A kezelések maximális száma 4, de ha a palántanevelés során is alkalmaztuk a készítményt, akkor állományban csak 2 kezelés végezhető vele.

Beöntözés:

Zárt téri kőzetgyapotos palántanevelésben közvetlenül a vetést követôen (1 napon belül) a paradicsom, uborka, saláta, dinnye, káposztafélék esetén 3 ml/m2 (30 l/ha), a paprika esetén 6 ml/m2 (60 l/ha) Previcur Energy-t juttassunk ki 2 l/m2 permetlében (20000 l/ha). A beöntözést 7-10 nap múlva ismételjük meg, ekkor a paprikában is 3 ml/m2 dózissal.
Csepegtető öntözés
Hajtatott paradicsom, paprika, uborka védelmére közvetlenül palántázás utáni kezelésére a csepegtető öntözőrendszeren keresztül 3 l/ha dózisban adagoljuk a szert. A következő kezelést a palántázás után 10-15 nappal, a harmadikat az első termés megjelenésekor, míg a negyediket rá egy hétre végezzük el.

Hatóanyaga:

530 g/l propamokarb
310 g/l foszetil

Várakozási idők:

Munkaegészségügyi várakozási idő:

0 nap

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:

saláta, dinnye: 14 nap
paradicsom, paprika, uborka: 3 nap
káposztafélék: előírásszerű kezelés esetén nem szükséges

Eltarthatóság:

eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédő szer raktárban 3 év.

Súly: 0.05 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.