Fűmag Monaco mediterrán keverék Eurogreen 10 kg

T15261
Fűmag Monaco mediterrán keverék Eurogreen jellemzői: Szárazság ellenálló és strapabíró keverék. Használata új- és felülvetésként parkgyepek, nyaralók számára javasolt. Használható továbbá kavicsos területeken ill. kapubejáróban, parkolókban.  Mediterrán típusú fűmagkeverék. Fajtaösszetételének köszönhetően szárazságtűrő típusú gyepfelülete... Részletes leírás
45 006 Ft (nettó: 35 438 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fűmag Monaco mediterrán keverék Eurogreen jellemzői:

  • Szárazság ellenálló és strapabíró keverék. Használata új- és felülvetésként parkgyepek, nyaralók számára javasolt. Használható továbbá kavicsos területeken ill. kapubejáróban, parkolókban. 
  • Mediterrán típusú fűmagkeverék. Fajtaösszetételének köszönhetően szárazságtűrő típusú gyepfelületet képez. A Festuca arundenacea biológiai jellemzője, hogy vastag bőrszövettel rendelkezik, amely kevesebbet párologtat, így a vizet is jobban hasznosítja. Jellemzője továbbá, hogy mélyebben gyökerezik, így ennek is köszönheti szárazságtűrő tulajdonságát. Ezen jó tulajdonságai teljesen kifejlődött, záródott gyepfelület esetében kb. a 2. nyírás után érvényesülnek. Addig ápolásakor a többi keverékhez hasonló szempontokat (pl. vízigény) kell követni. 
  • A Festuca arundinacea nagy aránya miatt jól alkalmazható száraz fekvésű sport és lovaspályákhoz. A Lolium perenne biztosítja a gyors erózióvédelmet és megóvja a lassabban csírázó fajtákat. A Festuca arundinacea és a Poa pratensis nagyon jó szárazságtűrést garantálnak. Erős igénybevétel esetén a gyep regenerálódó képessége is nagyon magas. 

Termék adatok:

Csomagolás:

10 kg/zsák

Javasolt dózis:

35 g/m2

Kiadósság:

10 kg zsák 280 m2 felület új vetésére elegendő.

Összetétel:

 
70 % Festuca arundinacea (2 fajta)  
10% Lolium perenne  
20 % Poa pratensis
Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.