Amylo-X WG 1 kg

T15064
Mi az Amylo-X? Természetes alapú gombaölő permetezőszer hajtatott zöldségfélékben, szamócában és termesztett gomba kultúrában. ÖSSZETÉTEL: Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum D747 törzs Hatásmechanizmus: JAVASOLT NÖVÉNYV&E... Részletes leírás
29 442 Ft (nettó: 23 183 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Mi az Amylo-X?

Természetes alapú gombaölő permetezőszer hajtatott zöldségfélékben, szamócában és termesztett gomba kultúrában.

ÖSSZETÉTEL:

Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum D747 törzs

Hatásmechanizmus:

JAVASOLT NÖVÉNYVÉDELMI TECHNOLÓGIA

A készítmény kizárólag zárt termesztő berendezésben alkalmazható.
Hajtatott zöldségfélékben (fejes saláta,endívia és hasonló levélzöldségek, uborka,cukkini, spárgatök, görögdinnye, sárgadinnye, csillagtök, sütőtök, lopótök, paradicsom, paprika és tojásgyümölcs) illetve hajtatott szamóca kultúrákban, a készítménnyel végzett kezeléseket a fertőzési veszélyhelyzet fennállásakor, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor szükséges megkezdeni és 7-10 naponként javasolt megismételni. Szürkepenész ellen, illetve a fertőzésre különösen hajlamosító körülmények között a nagyobb dózis kijuttatása indokolt. Termesztett gomba kultúrákban a készítményt komposzt előállítás során szükséges a szubsztrátumhoz keverni a termesztés megkezdése előtt.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: raktáron
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.