Pázsitviola Azurro 50 szem Sperli

T15001
Népszerű kora tavaszi évelő. Gyönyörű kék virágszőnyegeket alkot sziklakertekben, kőedényekben, ágyásokban és tálakban, de támfalra is ideális. A problémamentes alpesi növények szeretik a sok napfényt és a normál, inkább homokos, jó vízelvezetésű talajt. Ötlet: Száraz kőfalak építésekor helyezzük a töveket a kövek közötti résekbe. Később nehézke... Részletes leírás
1 990 Ft (nettó: 1 567 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Népszerű kora tavaszi évelő. Gyönyörű kék virágszőnyegeket alkot sziklakertekben, kőedényekben, ágyásokban és tálakban, de támfalra is ideális. A problémamentes alpesi növények szeretik a sok napfényt és a normál, inkább homokos, jó vízelvezetésű talajt. Ötlet: Száraz kőfalak építésekor helyezzük a töveket a kövek közötti résekbe. Később nehézkes lehet a növényeket elhelyezni, és a későbbi fejlődése is bizonytalan. Augusztus-szeptemberben ültessük ki.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.