Kerti sütő és kályha, tároló állvánnyal

T14945
Kerti többfunkciós sütő és főző kályha, tároló állvánnyal. Kialakításának köszönhetően használható a kiskertben egyszerűen melegedésre, vagy a ráhegesztett kiegészítőnek köszönhetően, főzhet bográcsban vagy fazékban, rácsos feltéttel használható grillként. de serpenyőben vagy tepsiben is süthet rajta. A függőleges szárban lehet begyújtani a tüze... Részletes leírás
175 000 Ft (nettó: 137 795 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Kerti többfunkciós sütő és főző kályha, tároló állvánnyal. Kialakításának köszönhetően használható a kiskertben egyszerűen melegedésre, vagy a ráhegesztett kiegészítőnek köszönhetően, főzhet bográcsban vagy fazékban, rácsos feltéttel használható grillként. de serpenyőben vagy tepsiben is süthet rajta.
A függőleges szárban lehet begyújtani a tüzet, a tűz táplálása az oldalsó ferde ágban történi, a levegő áramlását is itt lehet szabályozni.
Alul praktikus fém fiókban üríthető a hamu.
Súly: 35 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.