Einhell Akkumulátoros láncfűrész FORTEXXA 18/30

T14926
Az Einhell FORTEXXA 18/30 akkumulátoros láncfűrész a Power X-Change rendszercsalád nagy teljesítményű tagja. A FORTEXXA nélkülözhetetlen segítőtársa lesz a vastagabb ágú gyümölcsfák, valamint a sűrű lombozatú és tűlevelű fák ágainak levágásához. A FORTEXXA láncfűrészt Einhell szénkefe nélküli motorral tervezték, amely tartósabb és erősebb, mint... Részletes leírás
59 990 Ft (nettó: 47 236 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Az Einhell FORTEXXA 18/30 akkumulátoros láncfűrész a Power X-Change rendszercsalád nagy teljesítményű tagja. A FORTEXXA nélkülözhetetlen segítőtársa lesz a vastagabb ágú gyümölcsfák, valamint a sűrű lombozatú és tűlevelű fák ágainak levágásához. A FORTEXXA láncfűrészt Einhell szénkefe nélküli motorral tervezték, amely tartósabb és erősebb, mint a hagyományos szénkefés motorok. A csúcsminőségű OREGON vágókarddal könnyedén lefűrészelheti még a vastagabb gallyakat és ágakat is. Az akkumulátoros láncfűrész tökéletes megoldást jelent fűrészáru, élfa és tűzifa vágásához. A lánc feszességének beállításához nem lesz szüksége szerszámokra; ez egyszerű lánccserét és könnyebb kezelést tesz lehetővé. A felhasználó biztonságát a láncfogó és a visszacsapódás-védelemmel ellátott láncfék biztosítják. Az automatikus lánckenés és a nagy méretű olajbetöltő nyílás megkönnyítik a készülék karbantartását. Az erős karmos ütköző fémből készült, az ergonomikus és biztos tartást garantáló markolatot pedig Softgrip felülettel látták el. A láncfűrészt egy darab 18 V Power X-Change akkumulátorral üzemeltetheti. Az innovatív és nagy teljesítményű PXC sorozat maximális rugalmasságot biztosít: a lítium-ion technológiával készült akkumulátorok a termékcsalád összes többi készülékéhez használhatók. A Power X-Change készülékeket bármelyik rendszerakkumulátorral üzemeltetheti. A lánc sebességét az elvágandó anyag tulajdonságainak megfelelően állíthatja be: választhatja a maximális teljesítményt (8 m/s) vagy az ECO-üzemmódot (6 m/s). Ha alacsonyabb fordulatszámon dolgozik a készülékkel, azzal az akkumulátor üzemidejét is meghosszabbíthatja. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön – például különböző méretű, praktikus Power X-Change kezdőcsomagok formájában – vásárolhatja meg.
Súly: 5.38 kg
Szélesség: 500 mm
Magasság: 535 mm
Hossz: 580 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.