Einhell Akkumulátoros lombszívó VENTURRO 18/210

T14919
A Power X-Change család tagja, 1x18V elem szükséges Kefe nélküli motor - nagyobb teljesítmény és hosszabb működési idő Elektronikus fordulatszám szabályozás Szerszám nélküli váltás a fúvó- és szívófunkcióról Kiegészítő fogantyú Nagy gyűjtőtáska kilátó ablakkal A gyűjtőzsák rögzítése okos gyorsrögzítő rendszerrel Integrált aprító funkció Kényelme... Részletes leírás
48 990 Ft (nettó: 38 575 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Power X-Change család tagja, 1x18V elem szükséges
Kefe nélküli motor - nagyobb teljesítmény és hosszabb működési idő
Elektronikus fordulatszám szabályozás
Szerszám nélküli váltás a fúvó- és szívófunkcióról
Kiegészítő fogantyú
Nagy gyűjtőtáska kilátó ablakkal
A gyűjtőzsák rögzítése okos gyorsrögzítő rendszerrel
Integrált aprító funkció
Kényelmes hordszíj
Nagy vezetőkerekek a jobb súlycsökkentés érdekében
Nagy fúvómennyiség 210 km/h-ig terjedő fúvólevegő sebességgel
Jó szívóerő akár 500 m³/h-ig
Softgrip a csúszásmentes és kényelmes munkavégzésért
Integrált fali rögzítés
Javaslat az optimális eredmény eléréséhez: 3,0 Ah-s vagy nagyobb akkumulátor
Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk (külön megvásárolható)
Az Einhell akkus VENTURRO 18/210 levélporszívóval az unalmas levélgyűjtés a múlté! A nagy teljesítményű, 18 voltos akkus levélporszívó teljesen vezeték nélkül működik, egyben lombfúvó is, és integrált aprítógéppel is rendelkezik. A vezeték nélküli készülék a nagy teljesítményű Einhell Power X-Change család része, ahol minden akkumulátor, rendszereszköz és töltő rugalmasan kombinálható. Az óránkénti 500 m³ szívóteljesítményével a 3 kg-os könnyű készülék pillanatok alatt eltávolítja a nagy mennyiségű lombot is, amely az aprító funkciónak köszönhetően egy 45 literes gyűjtőzsákba kerül, tizedére csökkentve. eredeti kötetét. A minőségi gyűjtőzsák egy betekintő ablakkal van felszerelve a töltési szint ellenőrzéséhez, és gyorsan és egyszerűen bepattintható a levélporba. Egy átváltó kapcsolóval bármikor és erőfeszítés nélkül válthatunk a szívó- és fúvási funkciók között. Ha az akkumulátoros levélporszívót levélfúvóként használják, akkor akár 210 km/h-val is kifújja a leveleket. A fordulatszám-elektronikával a szívó- és fúvóteljesítmény egyedileg szabályozható, ami a hangerőt is befolyásolja. A kiegészítő fogantyúnak köszönhetően az akkumulátoros levélporszívó optimálisan vezethető kétkezes működtetéssel, és a kényelmes hordozópánt is optimális súlycsökkentést biztosít. A szívócső végén található két nagy kerékkel az akkus levélporszívó egyenetlen terepen is kényelmesen mozgatható, ami védi a hátát. A beépített fali konzolnak köszönhetően a készülék helytakarékosan elrakható. akár 210 km/h-val fújja ki a leveleket. A fordulatszám-elektronikával a szívó- és fúvóteljesítmény egyedileg szabályozható, ami a hangerőt is befolyásolja. A kiegészítő fogantyúnak köszönhetően az akkumulátoros levélporszívó optimálisan vezethető kétkezes működtetéssel, és a kényelmes hordozópánt is optimális súlycsökkentést biztosít. A szívócső végén található két nagy kerékkel az akkus levélporszívó egyenetlen terepen is kényelmesen mozgatható, ami védi a hátát. A beépített fali konzolnak köszönhetően a készülék helytakarékosan elrakható. akár 210 km/h-val fújja ki a leveleket. A fordulatszám-elektronikával a szívó- és fúvóteljesítmény egyedileg szabályozható, ami a hangerőt is befolyásolja.

PARAMÉTEREK
Alapjárati fordulatszám 8000 perc^-1 - 14000 min^-1
Levegő sebesség 210 km/h
Max. fújóerő 180 m³/h
Aprító funkció 10:1
Fogózsák kapacitása 45 liter
Súly: 4 kg
Szélesség: 230 mm
Magasság: 440 mm
Hossz: 330 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.