Einhell Akkumulátor 18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

T14852
Einhell barkácsgépeknél a TH- (home) és TC- (classic) tipus megjelölés a barkács illetve otthoni felhasználási területet jelenti, a TE (expert) pedig a féliparos felhasználást, igényes kidolgozást és massziv hosszú élettartamú anyagok felhasználását jelenti, hogy Önnek hosszú évekig megbizható és hibamentes társa legyen a mindennapi munkák során... Részletes leírás
23 990 Ft (nettó: 18 890 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Einhell barkácsgépeknél a TH- (home) és TC- (classic) tipus megjelölés a barkács illetve otthoni felhasználási területet jelenti, a TE (expert) pedig a féliparos felhasználást, igényes kidolgozást és massziv hosszú élettartamú anyagok felhasználását jelenti, hogy Önnek hosszú évekig megbizható és hibamentes társa legyen a mindennapi munkák során.
Univerzális használhatóság minden Power X-Change újratölthető eszközhöz:
Pénzmegtakarítás, környezetvédelem és rugalmasság
A legújabb cellák 100%-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak a maximális erő érdekében
és 13%-kal kompaktabb kialakítás, valamint 12%-kal kisebb súly
PLUS technológia: extra teljesítmény az intenzív működéshez
Az ABS folyamatvezérelt akkumulátor-kezelő rendszer azt jelenti
max. biztonság, optimális teljesítmény, üzemidő + élettartam
A vezeték nélküli működés szabadsága: Nincsenek összegabalyodott kábelek és szabad munkavégzés
A kiváló minőségű Li-Ion cellák nem teszik lehetővé a memória effektust,
alacsony önkisülés és nagy, állandó teljesítmény
Az aktuális töltöttségi szintet 3 fokozatú LED kijelző jelzi
Ütésvédelem és jó tapadás a gumibevonatú háznak köszönhetően
Vályú fogantyú a könnyű eltávolításért
A ház por, korrózió és mechanikai sérülések ellen védett
Alkalmas TWIN-PACK használatra, nagy teljesítményt igénylő 36 V-os alkalmazásokhoz
Az Einhell 18V 4,0 Ah Power X-Change PLUS az Einhell többfunkciós és teljesen cserélhető Power X-Change újratölthető akkumulátorrendszerének tagja. A Power X-Change újratölthető akkumulátorok univerzálisan használhatók a teljes kerti és műhelyi termékcsalád minden akkus szerszámának energiaellátására és tartósságára. Az előnyök a vásárló számára nyilvánvalóak: Egyetlen újratölthető akkumulátor és egyetlen töltő minden szerszámhoz nemcsak jelentős vásárlási költségeket takarít meg, hanem az univerzális használat segíti a környezet védelmét, valamint rugalmasságot biztosít az otthonban és a kertben is. Kiküszöböli azt a rendetlenséget és káoszt is, hogy minden egyes szerszámhoz különböző újratölthető akkumulátorok és töltők vannak. A lítium-ion cellák legújabb generációja 100%-kal nagyobb teljesítményt biztosít a maximális teljesítmény érdekében minden alkalmazásban, 13%-kal kompaktabb és 12%-kal kisebb tömeggel kombinálva. Sőt, a PLUS technológia extra teljesítményt jelent az energiaigényes munkákhoz. Ezenkívül a kiváló minőségű újratölthető akkumulátor ellenáll a memóriaeffektusnak és az akkumulátorokhoz szokásosan kapcsolódó önkisülésnek, így folyamatosan nagy teljesítményt biztosít. A 18 V-os 4,0 Ah PXC PLUS egy csúcskategóriás újratölthető akkumulátor a Power X-Change családból, és TWIN-PACK használatra is alkalmas 36 V-os alkalmazásokhoz. Az ABS folyamatvezérelt aktív akkumulátor-menedzsment rendszer mikroprocesszorral rendelkezik az akkumulátor paramétereinek folyamatos figyelésére. Ezért maximális biztonságot, optimális szerszámteljesítményt, maximális működési időt és maximális élettartamot biztosít. Az aktuális töltöttségi szint egy 3 fokozatú LED kijelzőn ellenőrizhető. A házat úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak. A gumibevonat kiváló ütésvédelmet biztosít az akkumulátornak, valamint jó tapadást. Van egy vályú fogantyúja, amely lehetővé teszi, hogy minden szerszámból könnyen eltávolítható legyen.
Súly: 0.63 kg
Szélesség: 293 mm
Magasság: 225 mm
Hossz: 300 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.