Botrefin 10 g

T14827
Felszívódó hatóanyagokat tartalmazó speciális botriticid készítmény. Szőlőben (bor-, csemege-) a készítmény szürkepenész ellen használható fel a fürtzáródási és zsendülési időszakban, megelőző módon, 1-2 alkalommal. A kezeléseket fürtzáródás előtt egyéb, szürkepenész ellen engedélyezett eltérő hatásmódú hatóanyagot tartalmazó készítményekkel ro... Részletes leírás
1 299 Ft (nettó: 1 023 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Felszívódó hatóanyagokat tartalmazó speciális botriticid készítmény.

Szőlőben (bor-, csemege-) a készítmény szürkepenész ellen használható fel a fürtzáródási és zsendülési időszakban, megelőző módon, 1-2 alkalommal. A kezeléseket fürtzáródás előtt egyéb, szürkepenész ellen engedélyezett eltérő hatásmódú hatóanyagot tartalmazó készítményekkel rotációban javasolt végrehajtani. A szürkepenész elleni permetezések során a fúvókákat nem az egész lombfal-felületre, hanem kifejezetten a fürtzónára kell irányítani. A permetezéseket 0,4-0,5 kg/ha dózisban, valamint 300-500 l/ha vízmennyiséget felhasználva kell elvégezni.

Dísznövényekben a védekezéseket a hajtás és a virágrészek védelme céljából legkésőbb a kezdeti tünetek megjelenésekor kell elkezdeni. A kezelésekhez nedvesítőszer használata javasolt. A további permetezéseket a fertőzés alakulása szerint, 14-16 nap múlva lehet végezni. A készítmény hideg- és melegködképző gépekkel is kijuttatható, a biológiai hatékonyság csökkenése nélkül.

Hatásmód
A fludioxonil jelátviteli folyamatokat módosító, kontakt gombaölő szer hatóanyag (FRAC kód: 12).
A ciprodinil metionin bioszintézis-gátló felszívódó gombaölő szer hatóanyag (FRAC kód: 9).

Összetevők
375 g/kg ciprodinil
250 g/kg fludioxonil

Formuláció
vízben diszpergálható granulátum (WG)

Hatásmód
Kontakt és felszívódó
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Pázsit, Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.