Rovatoxx porozó 100 g

T14691
Rovatoxx Rovarirtó porozószer felhasználható zárt térben, rejtett életmódú rovarok (hangya, csótány, ágyi poloska, bolha stb.) irtására. A porzószert vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések) és vonulási útjaira (szeméttároló, mosdókagyló, WC stb. környéke) ajánlott kiszórni. Egyéb információk: Kiszerelés: szórókupakk... Részletes leírás
750 Ft (nettó: 591 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Rovatoxx Rovarirtó porozószer felhasználható zárt térben, rejtett életmódú rovarok (hangya, csótány, ágyi poloska, bolha stb.) irtására. A porzószert vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések) és vonulási útjaira (szeméttároló, mosdókagyló, WC stb. környéke) ajánlott kiszórni.
Egyéb információk:
Kiszerelés: szórókupakkal ellátott műanyag flakonban kerül forgalomba.
Engedélyszám: JKF/6068-4/2016.
III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer, 18. terméktípus
Hatóanyag: 0,5% permethrin, 0,05% tetrametrin
Használati utasítás:
A porozószert vékony rétegben, célzottan a rovarok búvóhelyeire (pl. padló- és falrések stb.) és vonulási útjaira (pl. szeméttároló, mosdókagyló, WC stb. környékére) kell szórni. 1 m² felületre 5-10 g porozószer kiszórása javasolt. Szükség esetén a porozást 8 hetenként ismételjük meg!

Tárolás:
Minőségét megőrzi eredeti csomagolásban, hűvös, száraz helyen tárolva: 2 évig.
Súly: 0.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.