Minecto Alpha 1l

T14675
Hatóanyagtartalom: 100 g/lciántraniliprol12,5 g/lacibenzolár-S-metil A ciántraniliprol az ízeltlábúak ideg- és izomműködésére ható, a rianodin receptor működését befolyásoló, a gyökéren keresztül felszívódó és kontakthatású, antranilsav-származék diamid típusú rovarölő hatóanyag. Az acibenzolar-S-metil egy, a növény kórokozókkal szembeni ellen... Részletes leírás
79 042 Ft (nettó: 62 238 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Hatóanyagtartalom: 100 g/lciántraniliprol12,5 g/lacibenzolár-S-metil

A ciántraniliprol az ízeltlábúak ideg- és izomműködésére ható, a rianodin receptor működését befolyásoló, a gyökéren keresztül felszívódó és kontakthatású, antranilsav-származék diamid típusú rovarölő hatóanyag.

Az acibenzolar-S-metil egy, a növény kórokozókkal szembeni ellenálló képességét növelő hatóanyag.

A készítményben található aktivátor csökkenti a kártevők által továbbított vírusok növényekben való megtelepedésének lehetőségét.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 2 órát meghaladó munkavégzés esetén 3 nap, más esetben 0 nap (a lomb felszáradásáig)

Paprika (zárt termesztésű berendezésben) dohánytripsz, nyugati virágtripsz, dohányliszteske, levélaknázó legyek,bagolylepke fajo ellen használható 1,0 l/ha dózisban (csepegtető öntözés) É.V.I 14 nap (hajtatás – csepegtető öntözéssel)

Paradicsom (zárt termesztésű berendezésben) dohánytripsz, nyugati virágtripsz, dohányliszteske, levélaknázó legyek, paradicsom-aknázómoly bagolylepke fajok ellen 1,0 l/ha (csepegtető öntözés) vagy 1,2 l/ha (állománypermetezés) dózisban. É.V.I. 14 nap (hajtatás – csepegtető öntözéssel) 3 nap (hajtatás - állománypermetezés)
Súly: 1.05 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.