Beckmann talajaktivátor NPK 4+5+1 + 45 % szerves anyag 25 kg

T14667
Fokozza a talajélet aktivitását, segíti az erőteljes gyökérzet kialakulását • Hozzájárul a talaj optimális pH értékének kialakulásához • Javítja a talaj tápanyagszolgáltató képességét • Minden talajtípushoz ajánlott • Alkalmas pázsitfelületek vetés előtti, illetve meglévő pázsitok kezelésére is Kiszerelés: 7,5kg, 25kg TERMÉKLEÍRÁS A Beckmann tal... Részletes leírás
21 895 Ft (nettó: 17 240 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Fokozza a talajélet aktivitását, segíti az erőteljes gyökérzet kialakulását
• Hozzájárul a talaj optimális pH értékének kialakulásához
• Javítja a talaj tápanyagszolgáltató képességét
• Minden talajtípushoz ajánlott
• Alkalmas pázsitfelületek vetés előtti, illetve meglévő pázsitok kezelésére is
Kiszerelés: 7,5kg, 25kg
TERMÉKLEÍRÁS
A Beckmann talajaktivátor használata egy hosszú távú befektetés a talaj minőségének javítása, ezáltal a kerti növények, virágok és a pázsit egészséges fejlődése érdekében.
A természetes eredetű szerves anyagok és tápelemek javítják a talajéletet, a talajszerkezetet. Mésztartalma biztosítja a megfelelő pH-értéket a talajban, és támogatja az optimális morzsaszerkezet kialakulását.
A növények fejlődéséhez fontos szerves formában jelenlévő tápanyagokat a mikroorganizmusok átalakítják, azok könnyen felvehetővé válnak, a növény közvetlenül felhasználhatja azokat. Ezáltal a növények egészségesek és a betegségekkel szemben ellenállók lesznek. A Beckmann talajaktivátort balkon- és szobanövényekhez, zöldségnövényekhez, illetve pázsitok telepítéséhez és fenntartásához egyaránt használhatjuk.
Hosszú hatástartamú, aktivizálja a talajéletet, segíti az erőteljes gyökérzet kialakulását, hozzájárul a növények stressztűrő képességének fokozásához.
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
A Beckmann talajaktivátor egész évben használható, első alkalommal tavasszal javasolt a használata, melyet egy nyári alkalmazás követ.
Zöldség- és dísznövények, illetve fűmag vetése esetén a telepítés/vetés előtt javasolt kiszórni, ezáltal biztosítva időt a talaj regenerációjára.
Meglévő pázsitfelületek esetén egyenletesen szórjuk ki a területre, majd öntözzük be. A gyepszellőztetést követő használata különösen hatékony.
Problémás talajok esetén a készítményt többször kisebb adagban ajánlott használni, ez gyorsabb, kíméletesebb helyreállítást biztosít.
Javasolt felhasználási mennyiség:
Zöldség és dísznövények trágyázására évente két alkalommal, ültetés előtt 100-150 g/m2, majd nyáron 80-100 g/m2 mennyiségben kiszórva.
Fűmag vetése vagy gyepszőnyeg fektetése előtt 120-150 g/m2 mennyiségben kiszórva.
Meglévő pázsit felületre szórva 120 g/m2.
Súly: 25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.