Prev-Gold Garden 0,25 l

T14574
Házikerti felhasználás: 40 ml/10 l víz. 3 az 1-ben hatású rovar-, gomba- és atkaölő növényvédő szer Hatóanyag: narancsolaj Károsítók: lisztharmat, szürkepenész, takácsatkafajok, molytetvek és egyéb szúró-szívó szájszervű rovarok ellen Felhasználható: szőlőben lisztharmat és szürkepenész ellen, paradicsomban, paprikában és chiliben (zárt termes... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Házikerti felhasználás: 40 ml/10 l víz.

3 az 1-ben hatású rovar-, gomba- és atkaölő növényvédő szer
Hatóanyag: narancsolaj
Károsítók: lisztharmat, szürkepenész, takácsatkafajok, molytetvek és egyéb szúró-szívó szájszervű rovarok ellen

Felhasználható: szőlőben lisztharmat és szürkepenész ellen, paradicsomban, paprikában és chiliben (zárt termesztő berendezés) takácsatkafajok és üvegházi molytetvek (liszteske) ellen, uborkában, cukkiniben és egyéb ehető héjú tökfélékben (zárt termesztő berendezés) illetve görögdinnyében, sárgadinnyében, sütőtökben és egyéb nem ehető héjú tökfélékben (zárt termesztő berendezés) üvegházi molytetvek (liszteske) ellen, dísznövényekben (zárt termesztő berendezés) pedig szúró-szívó szájszervű rovarok ellen használható.

Dózis: 0,4 l/ha

Hogyan hat?
A narancsolaj kivonatnak sejtmembrán károsító hatása van és hatásmódja a kártevők és a gombák szaporító képleteinek dehidratálásán alapszik. A lágy kültakarójú kártevők (mint pl. liszteskék, takácsatkák, levéltetvek) viaszos külső vázát kiszárítja, aminek következtében azok elvesztik testfolyadékukat és elpusztulnak. A patogén gombák (lisztharmat, szürkepenész) növény felületén elhelyezkedő spóráit és micéliumait szintén dehidratálja, a sejtmembrán károsodás következtében azok életfolyamataikat nem képesek tovább folytatni, elhalnak. A kijuttatáskor a károsítók testfelszínét (gombamicéliumot, kártevőkolóniákat) megfelelő mennyiségű permetlével tökéletesen be kell fedni, mert ez a hatás alapfeltétele.

Miért a PREV-GOLD?
A PREV-GOLD egy széles hatásspektrumú, jellegzetesen kontakt hatású, narancsolaj tartalmú rovar-, gomba- és atkaölő szer. Tekintve, hogy hatásmódja jelentősen eltér a legtöbb alkalmazott rovar-, gomba- és atkaölő szertől, a rezisztencia kezelési intézkedésekbe is kiválóan beilleszthető és egyben szermaradék mentes védekezést tesz lehetővé. A termék felületi feszültség csökkentő összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek a kontakt hatás érvényesülésben, ennek köszönhetően ugyanakkor egyéb tapadás vagy hatásfokozó készítmény hozzáadása nem szükséges.
Tökéletesen beilleszthető az integrált védekezésbe, hiszen egész szezonban használható a károsítók első megjelenésével kezdődően. Továbbá fizikai úton történő, szárító hatás kifejtése miatt eltér a hagyományos kémiai növényvédőszerektől és ezért rezisztencia kialakulásának kockázata gyakorlatilag kizárt. Széles hatásspektrummal rendelkezik és a készítménnyel végzet kutatások bebizonyították, hogy a méhekre és a hasznos szervezetekre nincs szignifikánsan negatív hatással és az alacsony perzisztenciának köszönhetően kíméli őket.
Tárolás: száraz, hűvös, de fagymentes helyen, ún. „szabályszerű” növényvédő szer raktárban, vagy tárolóban.
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap
Forgalmi kategória: II.-III. kategória
Kiszerelés:
• PREV-GOLD: 5 és 1 literes formában - II. forgalmazási kategóriában
• PREV-GOLD GARDEN: 250 ml-es formában - III. forgalmazási kategóriában
Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.