Ágyásszegély "Border Flexi 45" 100x8x4,5 cm 12 db

T14547
Nortene "Border Flexi 45" ágyásszegély a szép, rendezett kertekért A Nortene ezen típusú ágyásszegélye egy rendkívül erős, azonban új fejlesztésének köszönhetően extra rugalmas is. Így álmainknak ezentúl az ívek és körök sem okoznak többé problémát. Segítségével elválaszthatjuk egymástól kertünkben például a füvet, mulcsot,vagy követ. Így rendkí... Részletes leírás
7 175 Ft (nettó: 5 650 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Nortene "Border Flexi 45" ágyásszegély a szép, rendezett kertekért

A Nortene ezen típusú ágyásszegélye egy rendkívül erős, azonban új fejlesztésének köszönhetően extra rugalmas is. Így álmainknak ezentúl az ívek és körök sem okoznak többé problémát. Segítségével elválaszthatjuk egymástól kertünkben például a füvet, mulcsot,vagy követ. Így rendkívül szép, éles határokat alakíthatunk ki talajtakaró típusaink között. Ráadásul mindez az új generációs szegély rugalmasságának köszönhetően rendkívül könnyen és gyorsan elérhető.

Mit tartalmaz a Border Flexi 45?

A csomag tartalma:

  • Műanyag ágyás és gyepszegély:   12db

A Border Flexi ágyásszegélyek használata:

Lerakása kertépítéskor, illetve utólagos tereprendezéskor, ágyásszegély kialakításakor is tökéletes megoldást nyújt. Könnyen telepíthető, használata bárki számára könnyen elsajátítható, nem igényel szaktudást. Metszőolló segítségével akár könnyen vágható is.

Rögzítéséhez egyenes szakaszon 2-3 db, íves szegély esetén 3-6 db leszúró tüske (FIXING PEG FLEXI) szükséges méterenként.

FIGYELEM!

Amennyiben szeretne még vásárolni plusz leszúró tüskét a készlethez, ehhez az új típusú ágyásszegélyhez a FIXING PEG FLEXI leszúró tüske használható!

Súly: 4.32 kg
Szélesség: 170 mm
Magasság: 130 mm
Hossz: 1000 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.