Üzenetek Isten gyógyító kertjéből-Henter Andrea Elisabeth

T14542
Réteken, erdőkben sétálva gyakran lenyűgöz bennünket a lepkék színvarázsa, az ég kékje, a zöld vagy színes lombkorona, az erdő csend-je, az avar illata és nem utolsó sorban a sok-sok tarka vadvirág. Ezek a növények nemcsak szépek, hanem hasznosak is, ha szükségünk van rájuk a segítségünkre lehetnek. Ilyenkor ébredünk rá arra, hogy a Teremtő kivá... Részletes leírás
3 024 Ft (nettó: 2 381 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Réteken, erdőkben sétálva gyakran lenyűgöz bennünket a lepkék színvarázsa, az ég kékje, a zöld vagy színes lombkorona, az erdő csend-je, az avar illata és nem utolsó sorban a sok-sok tarka vadvirág. Ezek a növények nemcsak szépek, hanem hasznosak is, ha szükségünk van rájuk a segítségünkre lehetnek. Ilyenkor ébredünk rá arra, hogy a Teremtő kiváló mű-vész és segítőtárs, hiszen még az otthonunk közelében is olyan gyógynövények teremnek, amelyek az egészségünket szolgálják.
Az embert bizalommal tölti el a tudat, hogy a természet mindenről gondoskodik számunk-ra, nekünk csak az a dolgunk, hogy tisztelettel és szeretettel legyünk iránta.
Isten folyamatosan üzen nekünk az ő gyógyí-tó kertjéből, csak oda kell figyelnünk rá.

Erre szeretné felhívni a figyelmünket ez a könyv, ötleteket adva arra, hogyan gyógyítsuk meg magunkat a természet adta lehetőségekkel.
A gyógyfüvekkel való kezelést a természetgyógyászatban, "szelíd gyógymód"-nak is hív-ják mert kíméletesen hatnak. A növények és az emberek, mivel mindketten érző lények, azonos hullámhosszal rendelkeznek, éppen ezért jobban együtt tudnak működni, megértik egymást. Az alkalmazott gyógynövények hatóanyagai serkentik a szervezet öngyógyí-tó folyamatát ellentétben a mesterségesen előállított gyógyszerekkel, melyek gyengítik az immunrendszerünket és még számos mellékhatásuk is van.
Az általános tudnivalók és a rövid gyógynövénytörténet után, a könyv csaknem 100 vadon termő gyógynövény élőhelyének, tulajdonságainak leírását, a növényi részek gyűjtésére vonatkozó adatokat és alkalmazási módjait tartalmazza, a tudomány és a néphiedelem szempontjából, a szakirodalomból és az életből szerzett tapasztalatokkal.
A könyvben szereplő gyógyfüvek 165 saját készítésű, gyönyörű fényképpel vannak ilusz-trálva. Így az olvasó nemcsak hasznos információkhoz jut általa, hanem sikerül kicsit ki-kapcsolódnia is, eljuthat az erdők, mezők, hegyvidékek varázslatos tájaira.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.