Varázslatos levendula-Henter Andrea Elisabeth

T14541
Kevés olyan növény él a földön, amely annyira vonzó lenne mint a levendula. Főként különleges, kissé fűszeres illata teszi egyedivé, de a sokszínű virágai is, melyek a kékes vagy bíbor lilától egészen a halvány rózsaszínig, sőt a fehérig is változhatnak. Jellegzetes illatával otthonainkat és a kozmetikai ipart is már régen meghódította, napjaink... Részletes leírás
2 500 Ft (nettó: 2 381 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Kevés olyan növény él a földön, amely annyira vonzó lenne mint a levendula. Főként különleges, kissé fűszeres illata teszi egyedivé, de a sokszínű virágai is, melyek a kékes vagy bíbor lilától egészen a halvány rózsaszínig, sőt a fehérig is változhatnak.
Jellegzetes illatával otthonainkat és a kozmetikai ipart is már régen meghódította, napjainkban pedig a konyha egyik kedvelt fűszere, ahol sültek és különböző édességek (fagylalt, csokoládé, méz) ízesítésére használják.
A levendula virágokból készült tea nemcsak finom ízű, hanem többfajta gyógyhatással is rendelkezik.
A nagyszámú levendula fajták, változatok és hibridek, a virág színe valamint illó-olajtartalma alapján különböztethetők meg egymástól, ezért ezeknek a növényeknek a felhasználási módja is igen eltérő. A levendula termeszthető szabad-földben, ágyásokban, sziklakertekben, de akár cserépben a teraszon, erkélyen is.
A könyvben megtalálható egy rövid leírás a levendulatermesztés történetéről, a növény botanikai tulajdonságairól valamint a termesztéséről is. Az olvasó bepillantást nyerhet a világ összes tájain szabadon élő és termesztett fajok, alfajok, hibridek világába, ugyanakkor elé tárulnak a levendula különböző felhasználási módjai, legyen szó egészségről, szépségápolásról, sütés-főzésről, háztartásról vagy akár a kert gondozásáról. A könyvben a lepkék is helyet kaptak, mégpedig egy külön fejezetben, hiszen ahol levendula terem, az lepkebarát kert.
Az irodalomban található adatok és a személyes tapasztalatok összefoglalása, különböző képekkel társítva (mintegy 150), hasznos és kellemes élményt nyújtanak az olvasó számára, függetlenül attól, hogy tapasztalt vagy amatőr kertész az illető, vagy csak egyszerűen levendulaimádó.
Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.