Zöldfűszerek-termesztéstől a felhasználásig- Megyeri Szabolcs

T14538
Bármilyen kis méretű kertünk van, vagy a teraszunkon, előkertünkben elfér egy kis magaságyás, érdemes a kedvenc fűszernövényeinkből „kézközelbe” telepíteni, hogy a szükséges pár szálat mindig frissen használhassuk fel. A könyv 33 fűszernövényről tömören-röviden közli az alapvető tudnivalókat. A sikeres termesztéshez segítséget kapunk ahhoz, hog... Részletes leírás
3 396 Ft (nettó: 3 234 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Bármilyen kis méretű kertünk van, vagy a teraszunkon, előkertünkben elfér egy kis magaságyás, érdemes a kedvenc fűszernövényeinkből „kézközelbe” telepíteni, hogy a szükséges pár szálat mindig frissen használhassuk fel.

A könyv 33 fűszernövényről tömören-röviden közli az alapvető tudnivalókat. A sikeres termesztéshez segítséget kapunk ahhoz, hogy milyen szempontok szerint válasszunk növényt – magról vagy palántával telepítsünk – napos vagy árnyékos helyre tegyük – milyen típusú legyen a növényünk talaja – hogyan ápoljuk – mikor öntözzük – milyen gyakran és mivel tápozzuk – mikor kell szedni, hogy az aromája a leggazdagabb legyen – majd hogyan szaporítsuk – tanácsot kapunk a téli teleltetéshez is. Javaslatot kapunk ahhoz is, hogy a megtermett fűszert milyen ételekhez és mi módon célszerű felhasználni.

A szerzőről:

Megyeri Szabolcs, kertészmérnök, író

A szerző kertészmérnöki diplomájának megszerzése után nyugat- európai kertészetekben és arborétumokban dolgozott. Hazatérésekor nyugati szemléletű kerttervezéssel és kertépítészettel kezdett el foglalkozni. Jelenleg több médiában mint kertészeti szakértő szerkeszti és vezeti saját rovatait, számos rendezvény szakmai előadója. Megjelenéseiben és publikálásaiban a könnyen érthetőség az alapelve; szeretné, ha a kertészkedés valóban mindenkinek elérhető örömforrássá válna. Igyekszik felhívni a figyelmet a hazai klímához alkalmazkodó növények fontosságára. Céljai között szerepel, hogy a tájjidegen és giccses kertelemeket, a nem hazánkba való növényeket felváltsák a hazai mikroklímát jól tűrő fajok és fajták. Kertészmérnöki tanácsadó munkája mellett minden nap építi álmát, a Virágzó Magyarországot.
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.