Amistar Spray 1 l

T14536
Az Amistar Spray azonos a 35042/2001. FVM számon engedélyezett Amistar gombaölő permetezőszerrel. Az Amistar Spray széles hatásspektrumú, virág és dísznövény kultúrában használható felszívódó gombaölő szer. Gombaölő hatása mellett jelentős a növényre gyakorolt zöldítő tulajdonsága is. Előírt növényvédelmi technológia A permetezéseket megelőző... Részletes leírás
3 237 Ft (nettó: 2 549 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Az Amistar Spray azonos a 35042/2001. FVM számon engedélyezett Amistar gombaölő permetezőszerrel.

Az Amistar Spray széles hatásspektrumú, virág és dísznövény kultúrában használható felszívódó gombaölő szer. Gombaölő hatása mellett jelentős a növényre gyakorolt zöldítő tulajdonsága is.

Előírt növényvédelmi technológia

A permetezéseket megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor végezzük el, melyet a fertőzési nyomástól függően később ismételjünk meg.
A biológiai hatékonyság szempontjából minden kultúrában fontos a permetezés időpontjának helyes megválasztása és a növény jó permetlé fedésének biztosítása

Hatásspektrum és dózis
Kultúra Kórokozó Dózis É.V.I.
dísznövények lisztharmat, rozsda, peronoszpóra, szürkepenész, alternária 1 ml szer /10 m2 nem szükséges
Bármely virág és dísznövény kultúrában használható, de különösen az alábbi táblázatban szereplő lisztharmat, rozsda, peronoszpóra, szürkepenész, fehérpenész, valamint alternáriás foltosság és varasodás típusú megbetegedésekre érzékeny dísznövények esetében.

Egynyáriak Balkon növények Cserepesek Ágyás virágok
Árvácska, Nebáncsvirág Bohócvirág, Petúnia, Büdöske-félék, Rézvirág, Hópehely virág, Százszorszép, Krizantém, Szegfű, Napvirág, Vasfű Muskátli-futó-álló, Petúnia-futó Ciklámen, Mikulásvirág, Afrikai ibolya, Fukszia félék Rózsafélék, Lilacserje, Dália fajok, Borostyánlevelű ciklámen
A permetlé bekeverése:

A permetező flakon nyaki részéről egy határozott mozdulattal húzza ki, távolítsa el a színes műanyag gyűrűt, majd a szórófejrészt csavarja az óra járásával megegyezően szorosan a flakonra. Ezáltal a készítmény oldatba vitele (permetlé keverése) megtörténik a növényvédő szerrel való közvetlen érintkezés nélkül. Ezt követően alaposan rázza össze a flakont majd végezze el a permetezést.

Permetezés közben a kötelezően előírt gumikesztyű mellett munkavédelmi maszk használata is javasolt!

Előírt permetezési technológia:

Dísznövényekben, virágokban a permetezést a tőlevelek és hajtások, valamint a virágrészek megjelenésekor szükséges még a tünetej megjelenése előtt elvégezni. A megfelelő permetlé fedés biztosítása érdekében az alaposan felrázott flakonból kétszer-háromszor pumpáljunk permetlevet a növények belső részeire és a külső felszínére is. A permetezést a várható fertőzés kialakulása függvényében leghamarabb 10-14 nap múlva megismételhetjük.
Törekedjünk a már bekevert permetlé 1 napon belüli felhasználására, kipermetezésére.
A készítmény a legtöbb dísznövényre szelektív. Néhány, főként holland nemesítésű álló muskátli fajtánál a kezelést követően múló levél sárgulás-fehéredés alakulhat ki a virághozam csökkenése nélkül. Annak ellenére, hogy a levelek néhány héten belül visszazöldülnek és a virághozam sem csökken, ezt a tünetet tapasztalva a kezelés megismétlését nem javasoljuk.
A permetezést követően a permetlének a leveleken történő beszáradása után a dísznövényeken a további munkálatok korlátozás nélkül végezhetők
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.