Combi-Protec 0,5 l

T14525
A csalétekként és rovarölőszer hatásjavítóként, rovarölőszerrel kombináltan kijuttatva használható segédanyag, táplálkozási attraktáns, amely vonzó hatású a kártevő légy-, muslica- és poloskafajok imágóira, növelve a felhasznált rovarölőszer biol... Részletes leírás
18 135 Ft (nettó: 14 280 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
A csalétekként és rovarölőszer hatásjavítóként, rovarölőszerrel kombináltan kijuttatva használható segédanyag, táplálkozási attraktáns, amely vonzó hatású a kártevő légy-, muslica- és poloskafajok imágóira, növelve a felhasznált rovarölőszer biológiai hatékonyságát.

A készítmény hatásjavítóként vagy csalétekként felhasználható cseresznyelégy fajok, pettyesszárnyú muslica, nyugati dióburok fúrólégy, homoktövis fúrólégy és ázsiai márványospoloska ellen számos kertészeti gyümölcskultúrában és paradicsom kultúrában az engedélyokiratban foglalt növényvédelmi technológia betartása mellett.

Használata nagy technológiai fegyelmet követel. A bekeverő víznek 40 °C-nak kell lennie. A bekevert permetlevet nagy cseppméretben kell kijuttatni a lombkora felső 2/3 részére.

Házi-kerti dózis: hatásjavítóként, rovarölő szerrel keverve 10–20 ml/10 L permetlé.

Csalétekként: rovarölő szerrel keverve 500 ml/10 L permetlé–4 l/100 m2 lémennyiséggel.

Használatával lényegesen növelhető a növényvédelmi technológia hatékonysága és lényegesen csökkenthető a környezet rovarölőszer terhelése!

Dióban dióburok fúrólégy ellen Mospilannal kombinálva javasoljuk kijuttatni. Nagy csöppökben kipermetezve a lombkoronába. Rajzástól, időjárástól függően 3-4 hetente ismételve szeptember közepéig.

Csalétek és rovarölőszer hatásjavító segédanyag
➢ Új megközelítés a gyümölcslegyek és muslicák ellen
➢ Csökkentett dózisú rovarölőszerrel együtt, csalétekként alkalmazva
➢ A kezeléseket 10-14 naponta ismételni kell!
➢ Célszerű a fák lombfelületének felső harmadába kijuttatni!
➢ Javasolt dózis gyümölcslegyek ellen: Mospilan 20 SG 40g/ha + Combi-Protec 1,0 l/ha 20-40 l/ha
lémennyiséggel kijuttatva
➢ Elérhető legkisebb kiszerelés: 0,5 liter
➢ Kiskerti felhasználás során alkalmazott dózis: 0,5 liter Combi-Protec + 4db 4g-os leveles Mospilan 20 SG 20 liter vízhez
➢ Forgalmazási kategória: III.
➢ Eltarthatóság: 2 év
➢ A termék várható beérkezése: február végén-március elején!
➢Engedélyezett kultúrák: cseresznye, meggy, málna, szeder, köszméte, áfonya, szamóca, kajszi, őszibarack, dió, homoktövis, paradicsom, nektarin, mogyoró.
Súly: 1.7 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.