Tomasol 1 l

T14502
A Tomasol jellemzői: A Tomasol elősegíti a növények gyökeresedését. Makroelem tartalma alkalmassá teszi a harmonikus növénytáplálásra abban az időszakban, amikor a növényeket a vegetatív fejlődésre készítjük elő. A Tomasol f... Részletes leírás
5 221 Ft (nettó: 4 111 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Tomasol jellemzői:

A Tomasol elősegíti a növények gyökeresedését. Makroelem tartalma alkalmassá teszi a harmonikus növénytáplálásra abban az időszakban, amikor a növényeket a vegetatív fejlődésre készítjük elő.

A Tomasol felhasználása:

A Tomasol felhasználása kifejezetten a palánták kiültetése után javasolt, beöntözéses kijuttatással. Más növények gyökeresedését is elősegíthetjük a Tomasol beöntözésével, így akár kertészeti, vagy erdészeti állókultúrák telepítésekor, vagy faiskolai ültetéskor.

Bármely szántóföldi kultúránál is kihasználhatjuk a kedvező gyökeresedésből származó előnyöket. Őszi káposztarepcében a regulátorozással egy menetben, hibrid kalászosoknál az őszi növényvédelmi kezelésekkor, kalászos és kapás növényeknél pedig tavasszal a posztemergens gyomirtással tankkeverékben történhet az optimális kijuttatás.

Palánták beöntözése esetén 0,3-1,0 % (100 liter vízbe 0,3-1,0 liter készítmény). A kezelést 1-2 hetente kell megismételni, amíg a növények vegetatív túlsúlyba nem kerülnek. A tápoldat lehetőleg ne kerüljön a palánta levelére, mert napsütéses időben perzselést okozhat.

Szántóföldi kultúrákban az ajánlott dózis 3-6 liter/ha kezelésenként a szokásos vízmennyiség alkalmazása mellett.

A dózis meghatározásakor tekintettel kell lennünk a növényállomány aktuális tápelemigényére, illetve érzékenységére.

A készítmény más levéltrágyákkal és peszticidekkel keverhető, a felhasználás előtt azonban keverési próbát kell végezni. Mivel a keverési próba fizikai összeférhetőségre ad tájékoztatást, és a gyártó vállalatnak nincs módjában, hogy a szer felhasználhatóságának biológiai, technikai és meteorológiai körülményeit befolyásolja, ezért szavatossága csak a jelen használati utasításban rögzített
alkalmazásra terjed ki.

A Tomasol összetétele:

Hatóanyag-tartalom:
Nitrogén (N) = 5 m/V%
Foszfor (P) = 8,7 m/V%
Foszfor-pentoxid(P 2 O 5 ) = 20 m/V%
Kálium (K) = 8,3 m/V%
Kálium-oxid (K 2 O) = 10 m/V%

Egyéb információk:

Környezetvédelmi előírások:
Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, azzal szennyezett hulladékát, csomagoló burkolatát folyókba, állóvizekbe, vízfolyásokba, tárolókba juttatni.
Bioszféra rezervátumokban, fokozottan védett területeken tilos használni! Nemzeti parkokban és tájvédelmi körzetekben felhasználása az illetékes természetvédelmi igazgatóság előzetes engedélyével lehetséges.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.
Tűzveszélyességi besorolás: nem jelölésköteles
Eltarthatóság: eredeti zárt csomagolásban fagymentes helyen 5 év.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.