Kőzetgyapot tábla 3x3 cm (42 kocka)

T14489
A kőzetgyapot táblák helyettesítik a hidropóniás rendszerben a földet. Szivacsos anyaga segít, hogy a magokból kifejlődő kis palánták gyökere, majd a kifejlett növény megkapaszkodhasson benne. A kőzetgyapot kiváló nedvesség megörző közeg, tartja méretét és alakját. Ezzel a megoldással ráadásul elkerülhető a gazosodás is. Kőzetgyapot kocka vulkan... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
A kőzetgyapot táblák helyettesítik a hidropóniás rendszerben a földet. Szivacsos anyaga segít, hogy a magokból kifejlődő kis palánták gyökere, majd a kifejlett növény megkapaszkodhasson benne. A kőzetgyapot kiváló nedvesség megörző közeg, tartja méretét és alakját. Ezzel a megoldással ráadásul elkerülhető a gazosodás is.
Kőzetgyapot kocka vulkanikus kőzetből készül, magas hőkezeléses eljárással. Semleges közeg lévén kiválóan alkalmas hidropóniában való alkalmazásra. Eredendően steril, valamint víz- és tápanyag takarékos közeg. Semleges EC- és pH-értékkel rendelkezik, ezért használat előtt mindenképpen áztassuk be 5.5-5.8-as pH-értékű oldatba. Kiszáradás esetén újranedvesíthető és újra felhasználható.
Súly: 0.4 kg
Szélesség: 510 mm
Magasság: 260 mm
Hossz: 50 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.