Phobi Volant rovarírtó permet 1 l

T14454
Hatóanyaga: 0,5% cipermetrin+ 0,15% d-transz-tetrametrin Használati utasítás: Használat előtt alaposan fel kell rázni! Házi légy és egyéb élelmiszerlátogató legyek előfordulásakor: A palack zárókupakját fordítsuk el fél fordulattal (permetező állás). A permetezőfejet a kezelendő felülettől 30 cm távolságra tartva, a finom ködpermetet célzott... Részletes leírás
4 702 Ft (nettó: 3 702 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Hatóanyaga:

0,5% cipermetrin+ 0,15% d-transz-tetrametrin

Használati utasítás:

Használat előtt alaposan fel kell rázni!

Házi légy és egyéb élelmiszerlátogató legyek előfordulásakor: A palack zárókupakját fordítsuk el fél fordulattal (permetező állás). A permetezőfejet a kezelendő felülettől 30 cm távolságra tartva, a finom ködpermetet célzottan juttassuk ki a rovarok által gyakran látogatott helyekre (pl. oldalfalak, gerendák, oszlopok, ablak- és ajtókeretek). Szükség esetén a kezelést ismételjük meg. 1 liter készítmény kb 20 nm felület kezelésére elegendő.

Darazsak ellen használva: A zárókupakot fordítsuk tovább ( egy teljes fordulat) a megfelelő folyadéksugár elérése érdekében. Így fújjuk az irtószert kb. 2,5-3 méter távolságról, széliránynak háttal, a darázsfészekre. Ne csak a fészek bejáratát, hanem az egész fészket kezeljük körkörösen, kívülről befelé. A kezelésre a kora reggeli, illetve a sötétedés utáni időszak a legalkalmasabb, mert ilyenkor van a legtöbb darázs a fészekben. Használat után a szórófej szelepét zárjuk vissza. hatástartóssága zárt térben: 8 hét.

Eltarthatóság:

Gyártástól számított 2 évig használható fel

Tárolás:

Eredeti, zárt csomagolásban, hűvös, fénytől védett helyen tárolva.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.