Nyestriasztó spray Mardaway 0,2 l

T14452
A Mardaway Nyestriasztó Spray egy speciális illatanyag- íz kombinációt tartalmaz. Az állat szaglószervére hat, de ha ennek ellenére a kábelek és burkolatok rongálásába kezd egy igen kellemetlen, keserű ízt fog érezni, melynek hatására garantáltan odébbáll. Az illatanyag az emberi szaglásnak nem kellemetlen! Használata egyszerű, a spray tartalmát... Részletes leírás
1 925 Ft (nettó: 1 516 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Mardaway Nyestriasztó Spray egy speciális illatanyag- íz kombinációt tartalmaz. Az állat szaglószervére hat, de ha ennek ellenére a kábelek és burkolatok rongálásába kezd egy igen kellemetlen, keserű ízt fog érezni, melynek hatására garantáltan odébbáll. Az illatanyag az emberi szaglásnak nem kellemetlen! Használata egyszerű, a spray tartalmát egy közel 20cm-es távolságból permetezzük közvetlenül a védendő felületre. Gépjármű esetén a motorteret és a gumialkatrészeket is ajánlott lefújni. Hetente ismételjük meg a folyamatot. Ha a védendő terület már nyestkárt szenvedett, a kezelés előtt mindenképp tisztítsuk meg alaposan a szennyezett területet! Kiszerelése pumpás, 200 ml.

Összetétel: 6,5g/l Margosa-Extract

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.