Merülőszivattyú szennyvízhez 25000 Gardena

T14429
25000 liter/óra szivattyúzási teljesítmény pincék, építési árkok vagy kisebb tavak gyors kiszivattyúzásához A GARDENA, mely Európa vezető márkája a kiváló minőségű kerti szerszámok és kiegészítők területén, most bemutatja a GARDENA 25000 szennyvízszivattyút, amely kiemelkedő teljesítményű és rendkívül hatékony. Ez a nagy teljesítményű merülősziv... Részletes leírás
71 591 Ft (nettó: 56 371 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
25000 liter/óra szivattyúzási teljesítmény pincék, építési árkok vagy kisebb tavak gyors kiszivattyúzásához
A GARDENA, mely Európa vezető márkája a kiváló minőségű kerti szerszámok és kiegészítők területén, most bemutatja a GARDENA 25000 szennyvízszivattyút, amely kiemelkedő teljesítményű és rendkívül hatékony. Ez a nagy teljesítményű merülőszivattyú pont a megfelelő választás, hogy segítséget kapj a háztartási és a kert körüli munkákhoz. Érezni fogod a GARDENA szivattyúinak erejét, amikor gyorsan el kell távolítanod a vizet az elárasztott pincéből. Ez a nagy teljesítményű elvezető szivattyú akkor is bizonyítani fogja az értékét, amikor ki kell szivattyúzni a vizet egy kerti tóból vagy egy építési árokból. A stílusos és strapabíró rozsdamentes acél házzal ellátott modern szivattyú 1100 W teljesítményű motorjával igazán lenyűgöző. 11 m maximális szállítási magassággal, 1,1 bar nyomás mellett ez a különösen nagy teljesítményű motor óránként mintegy 25000 liter szennyvíz kiszivattyúzására is képes. Maximum 38 mm méretű szennyeződéseket képes kezelni. A szivattyú intelligensen vezérelhető, a szabályozható úszókapcsolóval folyamatos üzemre is állítható. A GARDENA 25000 szennyvízszivattyú intelligens, modern kialakítása nemcsak vonzó és stílusos megjelenést kínál, de biztonságos és stabil is, valamint a kábeltekercselővel és kábeltartóval ellátott praktikus fogantyúnak köszönhetően kényelmesen kezelhető és könnyen szállítható. A szivattyú tartósságához hozzájárul továbbá a hármas tömítésű kerámia tengely is. Élvezd a szivattyú sokoldalúságát. Például egy 32 mm-es (1 ¼ "), 38 mm-es (1 ½") vagy 50 mm-es (2") tömlő is könnyen csatlakoztatható hozzá az új GARDENA tömlőcsatlakozó rendszernek köszönhetően, a G1 ½" menetes csatlakozóval együtt pedig még több lehetőség kínálkozik. Mindezek az előnyök és még sok minden más teszi ezt a szennyvízszivattyút ideális berendezéssé ahhoz, hogy pincédet szárazon, a kerti tavat pedig gondozott állapotban tudhasd. A GARDENA több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vízelvezetés, az öntözés és a háztartási szivattyúk terén. A kiváló minőséget pedig még aláhúzza az 5 éves meghosszabbított garancia is. Ezzel a csúcskategóriás nagy teljesítményű szivattyúval valóban megérezheted a GARDENA szivattyúk erejét.

További információ
Teljesítmény 1100 W
Max. szállított vízmennyiség 25000 l/h
Max nyomás 1.1 bar
Max. merülési mélység 7 m
Max. szállítási magasság head 11 m
Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
Kábel hossza 10 m
Tápkábel típusa H07 RNF
Elektromos védelmi osztály IP X8
Súly: 6.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.