Combisystem teleszkópos nyél 90–145 cm Gardena

T14405
Könnyű, robusztus és egyénileg állítható A GARDENA combisystem teleszkópos nyél tökéletes választás, ha a combisystem szerszámokkal szeretnél kényelmesen dolgozni. A csavaros zárral könnyedén állítható 90 és 145 cm közti hosszra. Kényelmes a munkavégzés, mivel alkalmazkodik a helyzethez és az aktuális felhasználó testmagasságához. A nyél alumíni... Részletes leírás
10 165 Ft (nettó: 8 004 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Könnyű, robusztus és egyénileg állítható
A GARDENA combisystem teleszkópos nyél tökéletes választás, ha a combisystem szerszámokkal szeretnél kényelmesen dolgozni. A csavaros zárral könnyedén állítható 90 és 145 cm közti hosszra. Kényelmes a munkavégzés, mivel alkalmazkodik a helyzethez és az aktuális felhasználó testmagasságához. A nyél alumíniumból készült, ezért különösen kis súlyú és tartós. A combisystem szerszám rögzítőcsavarja húzásbiztos és elveszíthetetlen. A szavatossági idő 25 év.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.