Öntözőkomputer Master Gardena

T14380
Egyéni igényekhez szabott automata és víztakarékos öntözés A GARDENA Öntözőkomputer Master használatával, az öntözést különösen rugalmasan és egyéni igények szerint tervezheted meg. Akár hat különböző, egymástól független öntözést is beállíthatsz. Az egységelemmel üzemel és közvetlenül a csapra csatlakozik; egyszerűen működik, mindössze egyetlen... Részletes leírás
37 325 Ft (nettó: 29 390 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Egyéni igényekhez szabott automata és víztakarékos öntözés
A GARDENA Öntözőkomputer Master használatával, az öntözést különösen rugalmasan és egyéni igények szerint tervezheted meg. Akár hat különböző, egymástól független öntözést is beállíthatsz. Az egységelemmel üzemel és közvetlenül a csapra csatlakozik; egyszerűen működik, mindössze egyetlen forgó- és nyomókapcsolóval kiválaszthatók és megerősíthetők az adatok. A könnyen olvasható, teljesen grafikus LC kijelzőn minden beállítás egyidőben látható. A menü 10 nyelven elérhető. Az időjárásálló programozóegység eltávolítható. Az öntözés időtartama központilag, egyszerűen állítható vagy az összes öntözés szüneteltethető csapadékos időben. Az egység ideális a GARDENA vízelosztó automata irányításához. A Master öntözésvezérlő a GARDENA talajnedvesség-érzékelővel együtt is használható.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.