Kézi fűnyíró 22/18V P4A akkumulátor nélkül Gardena

T14342
A kis, legfeljebb 50 m² gyepterülettel rendelkező kertek számára tökéletes kézi, akkumulátoros fűnyíró Igényes és szép fűnyírás.A 22 / 18V P4A akkumulátoros kézi, akkumulátoros fűnyíróval a kiskert szépségének megőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kézi fűnyíró a tökéletes akkumulátoros fűnyíró a kis területű pázsitok lenyírására, segítsé... Részletes leírás
80 156 Ft (nettó: 63 115 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A kis, legfeljebb 50 m² gyepterülettel rendelkező kertek számára tökéletes kézi, akkumulátoros fűnyíró
Igényes és szép fűnyírás.A 22 / 18V P4A akkumulátoros kézi, akkumulátoros fűnyíróval a kiskert szépségének megőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kézi fűnyíró a tökéletes akkumulátoros fűnyíró a kis területű pázsitok lenyírására, segítségével kb. 50 négyzetméternyi fű nyírható le. Könnyű és kompakt kialakítása miatt a fűnyírás ugyanolyan egyszerű és könnyű, mint például a nappali porszívózása.A POWER FOR ALL ALLIANCE minden akkumulátor-rendszerével kompatibilis. A kiválasztott akkumulátor típusától függően a berendezés üzemideje akár 60 perc is lehet.Az akkumulátoros fűnyíró 22 centiméteres mulcsozó pengével van felszerelve, amely finomra aprítja a lenyírt füvet és lehetővé teszi, hogy az közvetlenül a talajra hulljon vissza. A nyesedékek ezután természetes tápanyagaként szolgálnak a talaj számára. Nincs szükség a levágott fű összegyűjtésére vagy ártalmatlanítására - ezzel időt és helyet takarítva meg. A három fokozatú vágási magasság beállítással tökéletesen beállítható a fű kívánt magassága. A fűnyíró hihetetlenül jól manőverezhető, és még a nehezen elérhető helyekre, különféle tárgyak, illetve kerti bútorok alá is befér. A fél-, vagy kétkezes kezelés lehetőségének köszönhetően a pázsit gondozása még rugalmasabban tervezhető. A készüléken egy jól látható LED-es jelzőfény mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.A 22 / 18V P4A akkumulátorral nélküli kézi fűnyíró akkumulátor és akkumulátor-töltő nélkül kerül forgalomba. A POWER FOR ALL, a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetségének minden 18 V-os akkumulátorával kompatibilis. Ezek az akkumulátorok számos más eszközben használhatók a ház körül és a kertben. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Inkább akkumulátorral együtt vásárolnád meg a terméket? Nem gond – ebben az esetben az üzemkész változat a megoldás.
Súly: 4.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.