SlimCut ágvágó olló Gardena

T14324
A Gardena SlimCut ágvágó olló hosszú alumínium nyele roppantul megnöveli az elérhető távolságot. Sűrűbb bokrok és cserjék ritkítására a legalkalmasabb. Áttétele optimális vágóerőről gondoskodik. Tapadásgátló bevonattal ellátott, precíziós élezésű kések garantálják a növény kíméletes és pontos vágását. Az áttétel két pozícióba állítható be. 1:12... Részletes leírás
27 370 Ft (nettó: 21 551 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Gardena SlimCut ágvágó olló hosszú alumínium nyele roppantul megnöveli az elérhető távolságot. Sűrűbb bokrok és cserjék ritkítására a legalkalmasabb. Áttétele optimális vágóerőről gondoskodik. Tapadásgátló bevonattal ellátott, precíziós élezésű kések garantálják a növény kíméletes és pontos vágását. Az áttétel két pozícióba állítható be. 1:12 áttétellel vastag ágakhoz, és 1:6 áttétellel vékony ágak gyorsabb vágásához használható. Az ágvágó ollót egy mozgatható és állítható hosszúságú markolattal látták el. A markolat a testmagassághoz igazítható, és így a hátat kímélő testtartást tesz lehetővé munka közben.
Súly: 1.22 kg
Szélesség: 1170 mm
Magasság: 105 mm
Hossz: 136 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Gyümölcs
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.