ClickUp! Olajfáklya Gardena

T14322
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Hogy a kertedből meleg fény áradjon. A GARDENA ClickUp! Olajfáklya meleg fényével jó hangulatot teremt a kertedben. A kerti fáklya a GARDENA ClickUp! termékkínálat része, amely egy rugalmasan alakítható design-rendszer, amely egyedivé varázsolja a kertet. A ClickUp! kiegészítők könnyedén a (vörösfe... Részletes leírás
17 244 Ft (nettó: 13 578 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Hogy a kertedből meleg fény áradjon.
A GARDENA ClickUp! Olajfáklya meleg fényével jó hangulatot teremt a kertedben. A kerti fáklya a GARDENA ClickUp! termékkínálat része, amely egy rugalmasan alakítható design-rendszer, amely egyedivé varázsolja a kertet. A ClickUp! kiegészítők könnyedén a (vörösfenyőből készült) ClickUp! Tartórúdra csatlakoztathatók a Gyorscsatlakozó használatával. A kapcsolat rendkívül stabil és lötyögésmentes marad, így a fáklya nem eshet le. A fáklya lámpaolaj-tartálya 350 ml térfogatú. A ClickUp! Olajfáklya lángja a tartály feltöltése után legalább hat órán át ég és nagyon hangulatossá varázsolja a kerted. A fáklya minősége és stílusos kivitel is igen meggyőző. A kiváló minőségű acéllemez elegáns alakja minden kertben jól mutat. A meghajlított acéllemez a szél és az eső ellen is védelmet nyújt, védi a lámpát a rongálódástól. A fáklya használata biztonságos. A fáklya a dekorációs olajlámpásokra vonatkozó biztonsági követelményeknek minden tekintetben megfelel, a lángja pedig biztonságosan kioltható a mellékelt oltókanállal. Az olajtartály csepegésmentes, hogy az olaj ne kerülhessen a fáklyára. A GARDENA ClickUp! Olajfáklya öt év szavatossággal jár. Stílusos kiegészítők minden évszakban – Hogy a kertedben melegen ragyogjon a fény.
Súly: 1.2 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 363 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.