ClickUp! Esőmérő Gardena

T14321
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Kerti esőmennyiség méréshez Gyakran nehéz megbecsülni, mennyire nedves a talaj, és hogy a növényeknek szükségük van-e öntözésre vagy sem. A ClickUp! Esőmérő pontos kijelzője segít, hogy pontosan tudd, mennyi eső esett. Az esőmérő az innovatív GARDENA ClickUp! Termékkínálatába tartozik, amely egy ru... Részletes leírás
6 745 Ft (nettó: 5 311 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Kerti esőmennyiség méréshez
Gyakran nehéz megbecsülni, mennyire nedves a talaj, és hogy a növényeknek szükségük van-e öntözésre vagy sem. A ClickUp! Esőmérő pontos kijelzője segít, hogy pontosan tudd, mennyi eső esett. Az esőmérő az innovatív GARDENA ClickUp! Termékkínálatába tartozik, amely egy rugalmas és egyénre szabható kerti dizájnrendszer. A ClickUp! Esőmérő könnyedén az alapelemre, a vörösfenyő rúdra csatlakoztatható a praktikus gyorscsatlakozó mechanizmussal, és ugyanilyen könnyedén le is vehető. Ezzel a rendszerrel a különféle dekorációs kiegészítők egyszerűen és rugalmasan cserélhetők. Az elemek összeillesztése után a csatlakozás stabil és lötyögésmentes. A csapadék-kiegészítő átlátszó és különlegesen robusztus PMMA műanyagból készült. Nem csupán fagybiztos, de könnyedén, a mosogatógépben tisztítható gond nélkül. Megbecsülheted, pontosan mennyi vízre van még szüksége a kertnek, mivel az esőmérőn pontosan és egyértelműen leolvashatod a csapadék mennyiségét 0-tól 100 l/m2-ig. A pontos értékhez ürítsd ki az esőmérőt minden nap: egyszerűen vedd le a farúdról a gyorscsatlakozó: használatával. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt a minőségi Esőmérőre. Stílusos kiegészítők minden évszakban.
Súly: 0.1 kg
Szélesség: 80 mm
Magasság: 289 mm
Hossz: 80 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.