ClickUp! Virágtál Gardena

T14320
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Hogy a kertedben az égből is virágok hulljanak. Szenvedély a kertben minden évszakban a GARDENA ClickUp! Virágtállal. Emeld a növényeidet a következő szintre, és nevelj virágokat az égben. A ClickUp! Tartórúddal együtt a Virágtál lesz a kert középpontja, a figyelem középpontja. A beleültetett fűsze... Részletes leírás
6 745 Ft (nettó: 5 311 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
ClickUp! Stílusos kiegészítők minden évszakban. Hogy a kertedben az égből is virágok hulljanak.
Szenvedély a kertben minden évszakban a GARDENA ClickUp! Virágtállal. Emeld a növényeidet a következő szintre, és nevelj virágokat az égben. A ClickUp! Tartórúddal együtt a Virágtál lesz a kert középpontja, a figyelem középpontja. A beleültetett fűszernövényeket vagy epret könnyedén, hajolgatás nélkül leszedheted. A magasság védi a növényeket a kártevőktől, például csigáktól és egerektől. A Virágtál átmérője 25 cm, ezért ideális közepes méretű növényekhez Az elegáns Virágtál a stílusos ClickUp! Tartórúdra egyszerűen csatlakoztatható. A Gyorscsatlakozónak köszönhetően a dekorelemek felhelyezése és eltávolítása igazán könnyű. Sőt, a csatakozás hihetetlenül stabil és lötyögésmentes: a növények nem csúszhatnak és nem eshetnek le. A ClickUp! Virágtál minőségi akrilüvegből (PMMA) készült. Ez az anyag nem csupán mutatós, de kifejezetten robusztus és időjárásálló. A kerti dekoráció kint maradhat hideg napokon is, mivel nem árt neki a fagy. Öntözéskor a tál alján található csepegtető perem védi a növények gyökerét a pangó víztől. A tál alján túlfolyó perem található, amely védi a ClickUp! Tartórudat a lefolyó víztől. A felesleg közvetlenül a földre csepeg, nem folyik végig a rúdon. Legyen a kerted egyszerűen stílusos a GARDENA ClickUp! Virágtállal. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt a Virágtálra. Stílusos kiegészítők minden évszakban – Hogy a kertedben az égből is virágok hulljanak.
Súly: 0.25 kg
Szélesség: 250 mm
Magasság: 150 mm
Hossz: 250 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.