Combisystem Bypass ágvágó olló nyél nélkül Gardena

T14309
A Gardena Combisystem bypass fanyeső olló kiválóan alkalmas friss ágak nagy magasságokban való vágására. A Gardena Combisystem teleszkópos nyéllel biztonságosan vághatja az ágakat létra nélkül, a földről. A beépített dupla karos áttételnek és az ötszörös görgős áttételnek köszönhetően az eszköz különösen kis erőkifejtéssel kezelhető, és így bizt... Részletes leírás
23 473 Ft (nettó: 18 483 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Gardena Combisystem bypass fanyeső olló kiválóan alkalmas friss ágak nagy magasságokban való vágására. A Gardena Combisystem teleszkópos nyéllel biztonságosan vághatja az ágakat létra nélkül, a földről. A beépített dupla karos áttételnek és az ötszörös görgős áttételnek köszönhetően az eszköz különösen kis erőkifejtéssel kezelhető, és így biztosítja a maximum 35 cm-es átmérőjű ágak könnyed vágását.

A kés tapadásgátló bevonata, valamint speciális geometriája révén az eszköz rögzíti az ágat vágás közben, gondoskodik a pontos és tiszta vágásról, és végül egyszerűen tisztítható. A beépített ágrögzítő megkönnyíti a munkát. A beállítható D-markolat a fanyeső olló kezelését különösen kényelmessé teszi. Annak érdekében, hogy az olló kezelése és tárolása során ne keletkezzenek csomók a kötélen, a markolat egy kötélfelcsévélővel és rögzítővel rendelkezik. A vonókötél 4,7 m hosszúságú és szakadásbiztos.
Súly: 1.07 kg
Szélesség: 390 mm
Magasság: 105 mm
Hossz: 260 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Gyümölcs
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.