Kés-és fejszeélező Gardena

T14160
A Gardena kés- és fejszeélező egy sokoldalú készülék, amellyel a kések és fejszék pengéit élezheti. Mindössze egyetlen készülékkel elvégezheti az összes szükséges munkálatot. A köszörülési folyamat különösen gyorsan és megbízhatóan végezhető: húzogassa előre- és hátrafelé a pengéket a vezetőhoronyban. Az ergonomikus kialakítású és stabil markola... Részletes leírás
6 030 Ft (nettó: 4 748 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Gardena kés- és fejszeélező egy sokoldalú készülék, amellyel a kések és fejszék pengéit élezheti. Mindössze egyetlen készülékkel elvégezheti az összes szükséges munkálatot. A köszörülési folyamat különösen gyorsan és megbízhatóan végezhető: húzogassa előre- és hátrafelé a pengéket a vezetőhoronyban. Az ergonomikus kialakítású és stabil markolat, valamint a csúszásmentes alap könnyű kezelést és biztonságos munkavégzést garantál a köszörülés közben. A gyémánttal bevont csiszolókorongok és a különböző méretű rések egyszerű, kényelmes és variálható munkavégzést tesznek lehetővé. A kések és fejszék gyorsan visszakapják eredeti élességüket.
Súly: 0.12 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.