Combisystem partvis nyél nélkül Gardena

T14156
A Gardena Combisystem udvarseprűvel ideális felszerelést biztosít a háza körüli utak tisztán tartásához. A 34 cm-es munkaszélességnek és a kiváló minőségű műanyagból készült fejnek köszönhetően az udvarseprű sokoldalúan alkalmazható. A kiváló minőségű és rugalmas polipropilén sörtékkel a takarítás eredménye tökéletes. A kemény és puha sörték öt... Részletes leírás
9 227 Ft (nettó: 7 265 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Gardena Combisystem udvarseprűvel ideális felszerelést biztosít a háza körüli utak tisztán tartásához. A 34 cm-es munkaszélességnek és a kiváló minőségű műanyagból készült fejnek köszönhetően az udvarseprű sokoldalúan alkalmazható. A kiváló minőségű és rugalmas polipropilén sörtékkel a takarítás eredménye tökéletes.

A kemény és puha sörték ötvözete révén optimálisan eltávolíthatók a legfinomabb szennyeződések is, mint például a homok és a por. A letaposott szennyeződés és a nedves avar a beépített kaparóél segítségével nagyobb ráfordítás nélkül távolítható el.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.