Combisystem 2in1 talajlazító-gereblye nyél nélkül Gardena

T14147
Környezetbarát. És sokoldalú kombinált megoldás növényágyások egyszerű gyomlálásához Sok kertész gondolja, hogy a rendszeres gyomlálás unalmas és fárasztó kerti munka. A GARDENA combisystem 2in1 talajlazító-gereblyéjével a talajlazítás és a gyomok eltávolítása élvezetes feladattá válik. Nagy mértékben megkönnyíti ezt az alapvető kerti munkát és... Részletes leírás
5 237 Ft (nettó: 4 124 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Környezetbarát. És sokoldalú kombinált megoldás növényágyások egyszerű gyomlálásához
Sok kertész gondolja, hogy a rendszeres gyomlálás unalmas és fárasztó kerti munka. A GARDENA combisystem 2in1 talajlazító-gereblyéjével a talajlazítás és a gyomok eltávolítása élvezetes feladattá válik. Nagy mértékben megkönnyíti ezt az alapvető kerti munkát és kíméli a derekad, sőt, még környezetbarát is. Ez a kerti szerszám egy kapa és egy gereblye tulajdonságait egyesíti, azaz fellazítja a talajt és eltávolítja a gyomokat. Minden kertész számára ideális választás ez a szerszám, akinek fontos a teljesen mechanikus és különösen környezetbarát gyomlálás. Elsőrangú teljesítményt nyújt, amihez már hozzászoktunk a GARDENA-nál. A 2in1 talajlazító-gereblye bármely külön kapható GARDENA combisystem nyéllel használható. Emellett, mint minden combisystem termékre, a GARDENA 25 év szavatosságot nyújt.
Súly: 0.38 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.