Talajnedvesség-érzékelő Gardena

T14139
Automatikusan optimalizált öntözés a Talajnedvesség-érzékelővel A kerted öntözése sosem volt még ilyen egyszerű és pontos: A GARDENA innovatív Talajnedvesség-érzékelője automatikusan gondoskodik a kerted igény szerinti öntözéséről és vizet takarít meg azzal, hogy méri az aktuális talajnedvességet és továbbítja az értéket az Öntözőkomputernek. Ha... Részletes leírás
23 041 Ft (nettó: 18 143 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Automatikusan optimalizált öntözés a Talajnedvesség-érzékelővel
A kerted öntözése sosem volt még ilyen egyszerű és pontos: A GARDENA innovatív Talajnedvesség-érzékelője automatikusan gondoskodik a kerted igény szerinti öntözéséről és vizet takarít meg azzal, hogy méri az aktuális talajnedvességet és továbbítja az értéket az Öntözőkomputernek. Ha a talaj még eléggé nedves, a soron következő öntözési ciklus kimarad. Így a növények automatikusan megbízható és pontos gondozásban részesülnek, sőt, még vizet is megtakarítasz. Az érzékelő kompatibilis majdnem minden GARDENA Öntözőkomputerrel és Többcsatornás Öntözésvezérlővel. Kompakt méretének köszönhetően az akkumulátoros Talajnedvesség-érzékelő nem csupán gyepekhez vagy virágágyásokhoz, de kisebb cserepekben is használható. Különösen kis súlya és lapos felülete gondoskodik arról, hogy az érzékelő ne befolyásolja a gyep gondozását: mind a fűnyírók mind a robotfűnyírók gond nélkül áthaladnak az érzékelőn. Az öt méter hosszú vezeték rugalmas telepítést tesz lehetővé és igény szerint meghosszabbítható a tartozékként kapható hosszabbító vezetékkel. Így áttekintheted az öntözést, mivel láthatod az érzékelő adatait a kapcsolódó Öntözőkomputeren. A két AA elem (a csomag nem tartalmazza) alacsony töltöttségi szintjét kijelzi mind az Öntözőkomputer mind a LED-es kijelző. Az elemek kb. egy évig tartanak. A Talajnedvesség-érzékelő mindig megbízhatóan üzemel, igény szerinti öntöz és vizet takarít meg.
Súly: 0.235 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.