RollUp L Fali tömlődoboz Gardena

T14137
A GARDENA COMFORT 35 ROLL-UP XL AUTOMATIC fali tömlődoboz a kerti tömlő biztonságos és helytakarékos tárolását teszi lehetővé. Használatával különösen egyszerű és kényelmes az öntözés. A kompakt tömlőtároló könnyedén a ház falára rögzíthető, rugalmas összekötő tömlővel a kerti csaphoz csatlakoztatható. A 35 m hosszú tömlőnek és a a 180°-ban... Részletes leírás
86 525 Ft (nettó: 68 130 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA COMFORT 35 ROLL-UP XL AUTOMATIC fali tömlődoboz a kerti tömlő biztonságos és helytakarékos tárolását teszi lehetővé. Használatával különösen egyszerű és kényelmes az öntözés.

A kompakt tömlőtároló könnyedén a ház falára rögzíthető, rugalmas összekötő tömlővel a kerti csaphoz csatlakoztatható.

A 35 m hosszú tömlőnek és a a 180°-ban elforgatható tömlődoboznak köszönhetően könnyedén elérhető a kert egész területe.

A készülék követi a locsolás során tett mozdulatokat, ezzel megakadályozva a tömlő csomósodását.

Az integrált acélrugó a locsolás befejezését követően teljesen automatikusan és megbízhatóan visszahúzza a kerti tömlőt, megkímélve használóját a fárasztó feltekeréstől. A biztonságos, ellenőrzött és könnyed visszahúzást az innovatív RollControl technológia biztosítja.

A doboz praktikus tömlővezetővel rendelkezik, amely a tömlőt a pályán tartja, hogy ne akadjon el és ne keletkezzen csomó.

Lopásgátló védelemmel felszerelt.

A kiváló minőségű anyagból készült tömlődoboz UV és fagyálló, és hosszú élettartamot és használhatóságot biztosít, karbantartás nélkül.

Az Original GARDENA System tömlő- és csapcsatlakozásoknak köszönhetően egyszerűen és rugalmasan kapcsolható más GARDENA elemekkel.

A locsolófej a helytakarékosság érdekében a fali tároló alatt helyezhető el.

A fali tömlődoboz tartozéka egy rugalmas összekötő tömlő, az Original GARDENA System elemei, az összes szükséges szerelési segédeszköz és egy 2 különböző sugárral beállítható locsolófej.
Súly: 15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.